Kleywerk draaien

Dinsdag, woensdag, donderdag

Leeftijd: vanaf 18 jaar

Locatie: Lokaal 2.03

Dinsdagavond: 19:00-21:30 uur. Dit is een gemengde groep draaien/handvormen met 2 docenten. Aantal lessen 11. Prijs: €242,- incl. BTW, exclusief klei en stoken (half brood klei & stoken € 12,-).

Woensdagochtend: 9:30-12:00 uur. Dit is een groep waarin alleen gedraaid wordt, 1 docent. Aantal lessen 8. Prijs: €176,- incl. BTW, exclusief klei en stoken (half brood klei & stoken € 12,-).

Donderdagochtend: 9.30-12.00 uur. Dit is een gemengde groep draaien/handvormen met 2 docenten. Aantal lessen 11. Prijs: €242,- incl. BTW, exclusief klei en stoken (half brood klei & stoken € 12,-).

Start:

Dinsdagavond: 22 september, 15 december 2020, 23 maart 2021

Woensdagochtend: 23 september, 25 november 2020, 3 februari, 7 april 2021

Donderdagochtend: 24 september, 17 december 2020, 25 maart 2021

Inhoud: Altijd al een keertje willen pottenbakken? In deze cursus draaien worden de basistechnieken behandeld. Aan bod komen o.a. centreren, het maken van een cilindervorm/komvorm en afdraaien. De werken kunnen worden gedecoreerd met een engobe en een transparant glazuur.

Op dinsdag en donderdag is er een gecombineerde les draaien en handvormen, je bent vrij om te kiezen waar je je mee bezig wilt houden. Er is ook wat meer ruimte voor decoratie en glazuren.

De cursus is geschikt voor beginners en gevorderden. Er zijn 5 elektrische draaischijven en 2 schopschijven in het lokaal aanwezig.

Contact: mail naar pascale@kleywerk.nl

Mariëlla Koenders en Pascale van den Berge

Mariëlla Koenders en Pascale van den Berge

Kleywerk is een samenwerking tussen Mariëlla Koenders en Pascale van den Berge. Samen geven wij cursussen en workshops voor alle leeftijden.

Van draaien op een pottenbakkersschijf tot handvormen, van kleiverf tot plateelschilderen, het kan allemaal bij Kleywerk!

Door samenwerkingen met scholen wordt het speelveld van Kleywerk weer een stapje groter. Binnenschools, buitenschools tot letterlijk buiten de school; het mooi maken van het schoolplein; kley tot in de schooltuin!

Onze lessen en workshops geven wij zowel overdag als ’s avonds en af en toe op een zaterdag.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement

Meer resultaten...