Circusles

Onder begeleiding van een ervaren circusdocent maak je een start met diverse circustechnieken zoals kogellopen, acrobatiek, jongleren, luchtwerk, koordlopen en eenwielfietsen. Tijdens de cursus wordt er naar een optreden toegewerkt, zodat iedereen zijn/haar nieuw verworven kunsten gelijk aan de familie en vrienden kan laten zien! Bij circus is er geen wedstrijdelement, maar leren kinderen wel veel over samenspel en een goede coördinatie van het lichaam. 

Circus Apeldoorn

Tjapko Adams en Anke van Marle, ouders van 4 kinderen, zijn in 2006 in Apeldoorn komen wonen. Onze grote hobby is Acrobatiek. Deze prachtige sport bestond in Apeldoorn of omgeving helaas niet en zo ontstond eind 2010 acrobatiekvereniging Acrodoorn; acrobatiek voor elke volwassene, van jong tot oud, van hark tot slangenmens!

Toen dat eenmaal liep groeide het idee om ook een aanbod voor kinderen te organiseren. Nog voor de start werd het aanbod uitgebreid van acrobatiek naar alle circusdisciplines en eind 2012 was het eerste jeugdcircus van Apeldoorn en omstreken een feit! Kogellopen, acrobatiek, jongleren, tissue, chinese bordjes, diabolo, flowerstick, eenwielfietsen, waveboards, we doen het allemaal!

Kom jij meedoen? Kracht, lenigheid, leeftijd, vermeend talent, het maakt allemaal niet uit! Enthousiasme is het belangrijkste, de rest komt daarna vanzelf wel.