Acrobatiek

Acrobatiek voor volwassenen en jonger! Menselijke bouwwerken die in evenwicht zijn. Heb jij de eeuwige jeugd, dan is dit iets voor jou!

Op maandagavond van 19:00-20:00 is er voor de wat oudere kinderen (10 -16+) les in acrobatiek, waarbij lichaamsbeheersing, vertrouwen en samenwerking centraal staan.

Daarna is er op maandagavond van 20:00-21:30 acrobatiektraining voor volwassenen van jong tot “oud”! Een keer in de maand verzorgt een docent een les, alle andere avonden leren we van elkaar. Je hoeft niet sterk of lenig te zijn. Enthousiasme is het belangrijkste; de rest komt dan vanzelf wel.

Circus Apeldoorn

Tjapko Adams en Anke van Marle, ouders van 4 kinderen, zijn in 2006 in Apeldoorn komen wonen. Onze grote hobby is Acrobatiek. Deze prachtige sport bestond in Apeldoorn of omgeving helaas niet en zo ontstond eind 2010 acrobatiekvereniging Acrodoorn; acrobatiek voor elke volwassene, van jong tot oud, van hark tot slangenmens!

Toen dat eenmaal liep groeide het idee om ook een aanbod voor kinderen te organiseren. Nog voor de start werd het aanbod uitgebreid van acrobatiek naar alle circusdisciplines en eind 2012 was het eerste jeugdcircus van Apeldoorn en omstreken een feit! Kogellopen, acrobatiek, jongleren, tissue, chinese bordjes, diabolo, flowerstick, eenwielfietsen, waveboards, we doen het allemaal!

Kom jij meedoen? Kracht, lenigheid, leeftijd, vermeend talent, het maakt allemaal niet uit! Enthousiasme is het belangrijkste, de rest komt daarna vanzelf wel.

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement