Circusles 11+

Tijden: 15:30-17:00 (dinsdag) en 12:00-13:30 (zaterdag)
Kosten: –
Benodigdheden: –
Locatie: –
Soort aanbod: Les
Startdata: –
Duur: –
Extra Info: –

Circusles Voorstellingsgroep

Deze groep bestaat uit kinderen die al een tijdje bij het circus zitten, al net wat meer kunnen, en het leuk vinden om samen een voorstelling te maken én op te voeren. Nog meer dan bij de circuslessen werken we hier aan creativiteit, samenwerking, en presentatie. Treden we ergens op? Dan zijn het deze kinderen die je ziet stralen op het podium!

Onder begeleiding van een ervaren circusdocent ga je aan de slag met diverse circustechnieken zoals ballopen, acrobatiek, jongleren, koorddansen en eenwieleren. Er zijn zoveel verschillende dingen dat er altijd wel iets tussen zit wat je leuk vindt en waar je talent voor blijkt te hebben. Maar ook dat waar je minder talent voor hebt wordt geoefend. Bij circus is er geen wedstrijdelement, maar leren kinderen wel veel over samenspel en een goede coördinatie van het lichaam.  De genoemde leeftijdsgrenzen zijn indicatief, niet hard. Per kind wordt bekeken welke groep hij/zij het beste past.

Circus Apeldoorn

Tjapko Adams en Anke van Marle, ouders van 4 kinderen, zijn in 2006 in Apeldoorn komen wonen. Onze grote hobby is Acrobatiek. Deze prachtige sport bestond in Apeldoorn of omgeving helaas niet en zo ontstond eind 2010 acrobatiekvereniging Acrodoorn; acrobatiek voor elke volwassene, van jong tot oud, van hark tot slangenmens!

Toen dat eenmaal liep groeide het idee om ook een aanbod voor kinderen te organiseren. Nog voor de start werd het aanbod uitgebreid van acrobatiek naar alle circusdisciplines en eind 2012 was het eerste jeugdcircus van Apeldoorn en omstreken een feit! Kogellopen, acrobatiek, jongleren, tissue, chinese bordjes, diabolo, flowerstick, eenwielfietsen, waveboards, we doen het allemaal! De lessen worden gegeven door Anke, Fred, Hanneke, Michiel en Tjapko.

Kom jij meedoen? Kracht, lenigheid, leeftijd, vermeend talent, het maakt allemaal niet uit! Enthousiasme is het belangrijkste, de rest komt daarna vanzelf wel.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement

Meer resultaten...