Veelgestelde vragen StadsOase

Op de zondagen van 14 juli t/m 25 augustus gaan we weer ultiem buitenspelen op het Van Reekumplein en in de steeg naast GIGANT. Dit jaar geniet je van verfrissende drankjes, lekker eten, kinderprogramma, silent disco’s én natuurlijk livemuziek. Héél veel livemuziek!

Openingstijden: 14:00 – 22:00

Heb ik een ticket nodig om de StadsOase te bezoeken?

Nee, de StadsOase is gratis toegankelijk. Je doet ons wel een plezier door een drankje te halen bij de buitenbar. 

Is er een minimale leeftijd om de StadsOase te bezoeken? 

Nee, de StadsOase is voor iedereen toegankelijk.  

Wat voor programma kan ik verwachten? 

Veel muziek! Elke week staan er twee zomerse, swingende en prikkelende bands op het programma. Ook zorgen we dat er genoeg te doen is voor kinderen. Daarnaast wordt de hele dag gezellig aan elkaar gedraaid door onze huisdj’s en sluiten we de laatste twee weken af met een silent disco met lokale helden achter de draaitafels. Eén belofte: het wordt dansen! Kijk voor het programma per zondag op onze website.

Waar kan ik drinken halen? 

Je kunt drinken halen bij de buitenbar van de StadsOase én in het café van GIGANT.

Mag ik mijn eigen drank meenemen? 

Nee, het is niet toegestaan om je eigen drank mee te nemen. De StadsOase is een gratis toegankelijk evenement, maar een dure productie. Door een drankje te halen op ons terrein maak je het mogelijk dat we de StadsOase in de toekomst kunnen blijven organiseren.

Wat kan ik eten op de StadsOase? 

In het café van GIGANT zijn puntzakken friet, nacho’s en andere snacks te bestellen. Daarnaast zijn er iedere week foodtrucks aanwezig met verschillende maaltijden.

Hoe kan ik betalen op de StadsOase?  

Op de StadsOase en in GIGANT kun je enkel met pinpas betalen.  

Welk bekersysteem gebruiken jullie? 

Bij de entree krijg je van ons een bekermunt waarmee je je eerste beker kosteloos kunt halen. Lever, bij een volgend rondje, je lege beker bij de bar in voor een nieuwe. Liever even niets drinken? Ruil je beker om voor een bekermunt. Wanneer je je beker kwijtraakt of niet inlevert bij het halen van een nieuw drankje betaal je een €0,50 voor een nieuwe beker. Lever na je laatste drankje je beker weer in bij de bar of bij de uitgang.  (Let op: een beker of bekermunt kan niet worden ingewisseld voor geld of een consumptie.)

Hoe kom ik het beste bij de StadsOase? 

Je kunt de StadsOase het beste lopend of fietsend bezoeken. In het centrum van Apeldoorn zijn meerdere gratis fietsenstallingen te vinden: Stal uw fiets voor niets | Gemeente Apeldoorn. Kom je toch met de auto dan kun je parkeren in Q-Park Museum Centrum.

Kan ik met een rolstoel of scootmobiel de StadsOase bezoeken?  

Ja, dat kan. De StadsOase wordt georganiseerd op het Van Reekumplein tussen GIGANT en CODA. Het terrein heeft veel lastige hoogteverschillen. Met ramps zorgen we dat het terrein alsnog voor rolstoelen en scootmobiels toegankelijk is. In GIGANT zijn mindervaliden toiletten aanwezig.  

Duurzaamheid 

We streven om het evenement zo afvalloos als mogelijk te organiseren. Hiervoor vragen we ook de hulp van jullie als bezoeker. Breng je beker terug naar de bar en gebruik de asbakken voor het deponeren van je peuken.  

Zero Tolerance  

Alle festivals in Nederland hanteren een zerotolerancebeleid van de overheid. Dit betekent dat er geen softdrugs of harddrugs zijn toegestaan. Stikstofoxide (lachgas) is ook niet toegestaan op het StadsOaseterrein. Bij het aantreffen van bovengenoemde middelen wordt de toegang tot het terrein ontzegd. 

GIGANT tipt

Hele programma
90’s NOW

90’s NOW

za 14 september 22:00
Spring in de Magische Waterwereld

Spring in de Magische Waterwereld

za 22 juni 16:00
I Am the River, The River Is Me

I Am the River, The River Is Me

vr 14 juni 19:00
Jazzclub GIGANT: Back to the roots

Jazzclub GIGANT: Back to the roots

zo 23 juni 15:00
De Kraamkamer invites Luminate

De Kraamkamer invites Luminate

za 15 juni 23:55
FOR REAL | Live Podcastopname

FOR REAL | Live Podcastopname

zo 08 september 16:00

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement