Teambuilding

Ben jij voor jouw bedrijf op zoek naar een bijzonder, inspirerend en verrassend teamevent? GIGANT biedt in samenwerking met verschillende culturele partners workshops aan met het oog op teambuilding!

Bouwen aan je team kan op veel verschillende manieren, en zo ook met een culturele workshop. Muziek, beeldende kunst en theater zijn voor velen een uitlaatklep en leren je makkelijker open te stellen voor anderen en andere visies. Wij geloven dat juist dit soort workshops persoonlijke verrijking, sterkere samenwerkingen en betere communicatie binnen teams mogelijk maken. Op een laagdrempelige en leuke manier leer je je collega’s beter kennen.

Culturele partners

GIGANT werkt voor deze teambuildingworkshops samen met culturele partners. Deze partners zijn ervaren docenten binnen verschillende takken van kunst en cultuur. Met veel kennis en jarenlange ervaring weten zij het beste in mensen naar boven te halen.

Workshops

Op dit moment bieden wij de volgende workshops aan:

Catering

De workshops zijn los te volgen, maar ook aan te vullen met catering. Onze horeca biedt uiteenlopende mogelijkheden. Er zijn verschillende barpunten en er wordt samengewerkt met lokale cateraars. Zo is het heel gemakkelijk om een lunch en/of borrel toe te voegen aan je teamevent.

Contact

Interesse? Neem contact op met Chantal Zoutman via c.zoutman@gigant.nl.

GIGANT tipt

Hele programma
ROH 22/23: Il Trovatore

ROH 22/23: Il Trovatore

zo 18 juni 2023 13:30
ROH 22/23: Aida

ROH 22/23: Aida

zo 16 oktober 13:30
Cortez | Muziekcafé

Cortez | Muziekcafé

zo 09 oktober 16:15
Las Bestias

Las Bestias

wo 19 oktober 19:30
Pink Moon

Pink Moon

vr 30 september 17:30
Moonage Daydream

Moonage Daydream

do 29 september 20:30
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement