Plus que jamais + nagesprek i.h.k.v. Internationale Dag van de Palliatieve Zorg

groftaalgebruik seks

Geregisseerd door Emily Atef

Acteurs: Vicky Krieps, Gaspard Ulliel, Bjørn Floberg

Duur: 122 minuten incl. pauze

Gesproken taal: Frans,Engels,Noors

Drama
Special

Speciale vertoning i.h.k.v. de Internationale Dag van de Palliatieve Zorg. Het thema van dit jaar is Compassionate Communites. Na afloop van de film is er een nagesprek met Jose ter Morsche, geestelijk verzorger bij het Centrum voor Levensvragen Oost-Veluwe en Zozijn.

De 33-jarige Hélène leeft al jaren gelukkig met Mathieu in Bordeaux. Hun diepe band wordt op de proef gesteld sinds Hélène is gediagnosticeerd met een zeldzame longziekte. Terwijl zij de hoop op genezing heeft opgegeven en zich steeds meer in zichzelf keert, is Mathieu ervan overtuigd dat een longtransplantatie het tij kan keren. Op zoek naar antwoorden stuit Hélène op een Noorse blogger die ernstig ziek is en zijn situatie met humor beschrijft. In een opwelling reist ze naar het Hoge Noorden om hem te ontmoeten en met zichzelf en haar lot in het reine te komen.

Plus que jamais is een intiem en ontroerend verhaal over liefde, loslaten en de vrijheid om eigen keuzes te maken. Het drama van regisseur Emily Atef werd in Cannes vol lof ontvangen vanwege de visueel imponerende beelden en het sterke samenspel van Vicky Krieps en Gaspard Ulliel. Voor de acteur, die in januari overleed na een ski-ongeval, was het zijn laatste filmrol.

Door samenwerking met het netwerk palliatieve zorg Oost-Veluwe worden alle kaartjes voor deze voorstelling voor € 8,50 incl. een gratis kop koffie/thee aangeboden.

Tickets & Tijden

Filmtickets

Normaal € 8,50
Cineville € 0,00
Vriend € 8,50

Tickets & tijden

Donderdag 12 oktober

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement