Wilco Stronks presenteert: Koren in concert

zaterdag 11 juni

4 popkoren in 1 concert! 

Vocalgroup ADD9, deze kleine vocale groep zingt pittige 4- tot en met 6-stemmige vocale arrangementen gemaakt door Wilco Stronks van bijzondere popsongs o.a. Impossible (Nothing but thieves) en Uprising (Muse).

Overdagkoor ZOETGEVOOISD zingt, naast hits in het Nederlands en Engels, deze avond ook een aantal mooie nostalgische evergreens in verschillende andere talen (waaronder ‘Gabriella’s song’ in het Zweeds en ‘Non je ne regrette rien’ van Edith Piaf in het Frans) .

Het in 2019 opgerichte Apeldoornse Soul&Discokoor FAME zingt mega discokrakers als ‘We are family’ & ‘Dirty old man’, maar ook een lange SOUL-medley. Hier kan de toeschouwer niet bij blijven stil staan, maar gelukkig: meedansen is toegestaan !

Nederlandstalig pop&rockkoor KLINKT GOED  sluit de avond af met heerlijke Nederlandse popnummers zoals  ‘Zo Stil’ van Blof. Maar zingt ook verrassende vertalingen van Engelstalige wereldhits (b.v. ‘Als een vogel zo vrij’ van Bert Heerink, een bewerking van het originele ‘Long Train Running’ van de Doobie Brothers)

Al deze koren staan onder leiding van de Apeldoornse dirigent/arrangeur/songwriter Wilco Stronks

De koren worden deze avond muzikaal extra ondersteund door Jeffrey Zuhdy (gitaar & zang). Hij zong bij o.a. bij Montezuma’s Revenge, Intermezzo en de theatershow ‘Soul of Motown’. 


Dit concert is verplaatst van 23 april 2022 naar 11 juni 2022. Gekochte tickets blijven geldig voor het concert op 11 juni. Mocht je dan niet kunnen, geef dan je naam, aantal gekochte kaarten, een foto of pdf van de kaarten en je IBAN nummer door via administratie@gigant.nl.

Tickets bestellen

Prijs

Normaal € 15,00

Deur open

30 minuten voor aanvang

Tijden

za 11 juni 20:00

Locatie

Popzaal

Tickets & tijden

Zaterdag 11 juni
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement

Meer resultaten...