Pull Up | met o.a. Cristian D

vrijdag 09 juni

Op vrijdag 9 juni zie je de heetste hiphop artiesten van het moment op het podium in GIGANT shinen. Er staat een killer line-up met als headliner Cristian D. Deze wordt aangevuld met Apeldoorns finest. Namelijk stadsrapper Marcos X & Atsko, Lotte Lizz, Dean Martins & DonO, Henny puur, Dev’ans, H1DDIN9, 3kkie, Sufii & Billow. DJ Milo draait de lekkerste tunes en MC IEV host de avond. Scoor je ticket, trek een nice outfit aan, show je fresh moves en ‘Pull Up’!

👉 Voor dit event geldt geen minimumleeftijd.

Cristian D

Cristian D is pas 18 en wordt nu al geprezen als de meest belovende artiest in de Benelux. Nadat zijn nummer Le Bled viraal ging en de #10-positie in de Nederlandse hitparade bereikte, slaagde hij er in om op #1 binnen te komen met zijn hit Amsterdam. Hierna volgden 1234, Als Je Bij Me Blijft en Flexxen die allemaal in de Top10 zijn beland. Cristian D wordt beschouwd als DE artiest om te volgen en met een tv- documentaire over zijn rise on the way, is met zekerheid te zeggen dat hij de nieuwe revelatie van de Nederlandse muziekscene is.  

Marcos X & Atsko

Marcos (Stadsrapper Apeldoorn, 22) en Atsko (Utrecht/Deventer) is een opkomend duo in de wereld van de hip-hop, met een stijl die inspiratie haalt uit artiesten zoals Morad, Beny JR, Lijpe en Kevin. Hun muziek weerspiegelt hun levenservaringen en de uitdagingen waarmee zij en/of de mensen om hen heen te maken hebben. Hun teksten zijn rauw en eerlijk en ze staan bekend om hun melodieuze hooks die je pakken bij de eerste stream.

Lotte Lizz

Liselotte, artiestennaam “Lotte Lizz” is een zangeres die je waarschijnlijk al bent tegen gekomen in de Nederlandse urban scène. Zo was zij al te zien en live te horen bij FunX met het nummer “Wat zou je doen”. Ook is zij regelmatig te horen met haar muziek bij andere radiostations en was Lotte Lizz te zien in het televisieprogramma “Nachtdieren”. Daarnaast stond Lotte Lizz ook al in het voorprogramma van Fresku in Doornroosje van Nijmegen waar zij de hele zaal heeft betoverd met haar stem en haar verhaal.

DeanMartins & DonO

DeanMartins & DonO zijn 2 artiesten met dezelfde visie voor muziek vandaar dat ze regelmatig samenwerken. De 2 artiesten zijn al van jongs af aan bezig met muziek. Nummers zoals ‘Give It To Me’ , ‘My Nana’ & ‘Soms Wou Ik’ kenmerken de aparte sound van de artiesten!

H1DDIN9

Hidde Timmers of H1DDIN9 is een 21 jarige jonge Rapper/Songwriter uit Apeldoorn.

Hij maakt zowel inhoudelijke muziek met invloed uit ervaring maar ook uptempo. Zijn unieke stem en verschillende flows zijn helemaal terug te vinden in zijn muziek. In 2020 stond hij in de playlist nieuw uit Gelderland en heeft hij al mee gedaan aan verschillende talentenshows.

Henny Puur

Henny puur is een 20 jarige rapper uit Apeldoorn. Hij heeft misschien nog niks uitgebracht maar dit jaar komt daar toch eindelijk verandering in. Hij is veel in de studio te vinden met veel verschillende rappers/producers uit het hele land om zo zijn netwerken uit te bereiden. Er komen veel commerciële tunes uit die gaan over geld, vrouwen en uitgaan. In 2022 trad hij op bij de vorige editie van Pull Up samen met Henkie T, Kleine John en andere artiesten. Deze keer is hij er weer bij met een onvergetelijke show.

Tickets bestellen

Prijs

Normaal € 7,50

Tijden

vr 09 juni 19:30

Locatie

Popzaal

Tickets & tijden

Vrijdag 09 juni

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement