Jeugd Muziek Concours Oost 2021

zaterdag 10 april

Duur programma: minuten

Maak je samen met anderen muziek en heb je zin in een uitdaging? Doe dan mee aan het Jeugd Muziek Concours Oost, dé wedstrijd voor jonge muziekgroepen en ensembles in Oost-Nederland. Deelname is mogelijk voor vocale en instrumentale ensembles met minimaal 2 en maximaal 12 leden. Er zijn 2 leeftijdscategorieën t/m 12 jaar en 13 t/m 20 jaar.

Twee voorronden
Het JMCO start met 2 voorronden: op zaterdag 20 maart in Apeldoorn en zaterdag 27 maart in Kampen. Uit elke voorronde worden ensembles uit beide leeftijdscategorieën geselecteerd, die doorgaan naar de Ensembledag op zaterdag 10 april in Almelo. Natuurlijk gebeurt dit door een vakjury.

Ensembledag en Finale
Muziekgroepen die zich plaatsen voor de Ensembledag krijgen gratis coaching aangeboden o.l.v. gerenommeerde docenten/musici. De finalisten spelen op het afsluitende Finaleconcert. 

Wil je meedoen met je ensemble, schrijf je dan in voor 1 februari 2021 via DEZE LINK.

Zowel voorrondes als Finaledag worden georganiseerd volgens de geldende coronamaatregelen. Eventuele aanpassingen naar gelang nieuwe coronamaatregelen zullen tijdig gecommuniceerd worden naar de deelnemers.  

Klik hier voor het wedstrijdreglement. 

Tickets bestellen

Prijs

Deur open

Tijden

zaterdag 10 april 9:00

Locatie

Tickets & tijden

Zaterdag 10 april
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement

Meer resultaten...