Astrid Kuipers

Astrid Kuipers

Mijn naam is Astrid Kuipers (1973). Sinds 2015 ben ik werkzaam als holistisch tekendocent en coach beeldend. Sinds 2019 geef ik lessen bij Gigant.
Toen ik in 2010 kennismaakte met de vele aspecten van holistisch tekenen en schilderen heb ik het plezier in tekenen en schilderen weer mogen herontdekken. Ik kan wel zeggen: Tekenen en schilderen is mijn PASSIE.
Dit plezier en deze beleving gun ik iedereen. Of je nu teken- of schilderervaring hebt of niet. Of je vindt dat je kunt tekenen of schilderen of niet. Iedereen kan deelnemen aan mijn lessen. Om iedereen de gelegenheid te bieden om dit plezier te ervaren, heb ik in 2017 besloten mijn baan als organisatie-adviseur op te zeggen en mij volledig op het docentschap te richten.

Tekenen is Wellness, Schilderen is Freedom
Mijn bijzondere interesse gaat uit naar het effect van tekenen en schilderen op het welbevinden van de deelnemer, zowel in lichamelijk als in geestelijk opzicht. Uit eigen ervaring weet ik hoe heilzaam tekenen en schilderen kan zijn. Dat wil ik voor mijn cursisten ook. daarom Tekenen is Wellness, Schilderen is Freedom.

Mijn teken- en schilderlessen zijn er op ingericht om:

  • te ontspannen
  • je energieniveau opladen
  • gewoon lekker tekenen of schilderen zonder je ergens druk om te hoeven maken. Als het nodig is dan ontstaat dat vanzelf.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement

Meer resultaten...