Salsa

Salsa is plezier en ontspanning! En een prima manier om nieuwe mensen te ontmoeten. Op professionele wijze en via een uniek lesprogramma brengt dansschool ESTA MANERA het plezier van salsa – en alle aanverwante dansstijlen – over op cursisten uit Apeldoorn en de wijde omtrek. 

Tijden: 20:00 tot 21:00
Kosten: 169,-
Locatie: Dansstudio
Soort aanbod: Cursus
Startdata: 9 & 10 januari 2024
Duur: 15 lessen van één uur
Extra Info: Met of zonder danspartner

ESTA MANERA is de enige dansschool in Apeldoorn (en omstreken) met 20 jaar professionele ervaring in het geven van salsa lessen én met lesprogramma’s die zowel vanuit de populaire Los Angeles-stijl als vanuit de oorspronkelijke Cubaanse – en overige Zuid Amerikaanse – dansstijlen zijn opgebouwd. De lessen worden op een leuke en ontspannen manier gegeven, met duidelijke uitleg en deskundige begeleiding.

Er starten regelmatig nieuwe cursussen, naar keuze op dinsdag- en woensdagavond. Voor beginners is de eerste les tevens een vrijblijvende gratis proefles. Aansluitend kan dan (met korting) worden ingeschreven. De cursus bestaat uit 15 lessen van een uur. Een eventueel gemiste les kan worden ingehaald in dezelfde lesweek. 

Alle leeftijden, met of zonder (dans)partner. 

Ga voor meer informatie naar www.estamanera.nl

Frank van Esta Manera Salsa

Frank van Esta Manera Salsa

Frank Lamberts is salsa docent bij dansschool Esta Manera. Frank volgde zijn dansopleiding bij tal van dansscholen en -docenten. Hij gaf verschillende (promotie-)optredens en demonstraties; zowel in Nederland als in het buitenland. Kenmerkend voor Franks stijl is de Cubaanse invloed die, toegevoegd aan de variaties vanuit de cross-body-leads die de de Los Angeles-style typeren, de dans een puur en origineel karakter geeft. Frank is de enige docent in de regio die zowel de internationale stijl van ‘left foot forward’ als die van ‘breaking on 1′ toepast en daarmee salsa in haar meest pure en veelzijdige vorm doceert waardoor de cursisten van ESTA MANERA – zelfs na één cursus al – met iedereen, overal ter wereld kunnen salsadansen. Samen met zijn assistente Maria verzorgt hij de salsalessen in GIGANT.

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement