Salsa

Salsa is plezier en ontspanning! En een prima manier om nieuwe mensen te ontmoeten. Op professionele wijze en via een uniek lesprogramma brengt dansschool ESTA MANERA het plezier van salsa – en alle aanverwante dansstijlen – over op cursisten uit Apeldoorn en de wijde omtrek. 

ESTA MANERA is de enige dansschool in Apeldoorn (en omstreken) met 20 jaar professionele ervaring in het geven van salsa lessen én met lesprogramma’s die zowel vanuit de populaire Los Angeles-stijl als vanuit de oorspronkelijke Cubaanse – en overige Zuid Amerikaanse – dansstijlen zijn opgebouwd. De lessen worden op een leuke en ontspannen manier gegeven, met duidelijke uitleg en deskundige begeleiding.

De cursus bestaat uit 11 lessen van een vol uur (12 lessen met inbegrip van een eventuele gratis proefles) en kan naar keuze worden gevolgd op dinsdag- en woensdagavond in GIGANT in Apeldoorn. Een eventueel gemiste les kan worden ingehaald op een andere avond in dezelfde lesweek. Er worden drie cursussen per jaar gegeven. Er zijn geen lessen in de schoolvakanties. De normale cursusprijs is € 108,-.

DinsdagWoensdag
20:00u gevorderd   20:00u gevorderd
21:00u semi gevorderd       21:00u semi gevorderd

Op dinsdag worden de lessen gegeven in de dans-/balletstudio en op woensdag in de theater-oefenzaal ‘Walvis’

Ga voor meer informatie naar www.estamanera.nl

Frank Lamberts

Frank Lamberts

Frank Lamberts volgde zijn dansopleiding bij tal van dansscholen en -docenten. Hij gaf verschillende (promotie-)optredens en demonstraties; zowel in Nederland als in het buitenland. Kenmerkend voor Franks stijl is de Cubaanse invloed die, toegevoegd aan de variaties vanuit de cross-body-leads die de de Los Angeles-style typeren, de dans een puur en origineel karakter geeft. Frank is de enige docent in de regio die zowel de internationale stijl van ‘left foot forward’ als die van ‘breaking on 1′ toepast en daarmee salsa in haar meest pure en veelzijdige vorm doceert waardoor de cursisten van ESTA MANERA – zelfs na één cursus al – met iedereen, overal ter wereld kunnen salsadansen. Samen met zijn assistente Maria verzorgt hij de salsalessen in GIGANT.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement

Meer resultaten...