Collageworkshop

Plakkers klaar? Plakken maar! Ben je toe aan een inspirerende middag vol papier? Heb je altijd al een collage willen maken, maar wist je niet waar te beginnen? Kun je wel wat input gebruiken bij jouw creatieve proces? Doe dan mee met deze gezellige workshop collage maken.

Tijden: 13.30 tot 16.30 uur (Zaterdag)
Kosten: €30 (Inclusief materialen)
Soort aanbod: Eenmalige workshop
Data: zaterdag 6 juli en zaterdag 14 september
Extra Info: Beschikbaar in Nederlands | Also possible in English

Bij binnenkomst ligt het materiaal al op je te wachten: scharen, mesjes, lijm, een snijmat en uiteraard stapels kleurrijke tijdschriften. Hierin ga jij op zoek naar afbeeldingen, teksten, kleuren en texturen die jou aanspreken, waar jij een goed gevoel bij hebt. Zonder vooraf opgezet plan of specifiek doel, even helemaal uit je hoofd en offline. Vervolgens knip, scheur en plak je een nieuw beeld waar je blij van wordt. Succes verzekerd!

Deze workshop Collage maken is geschikt voor iedereen, van absolute beginners, tot doorgewinterde creatievelingen. Je wordt op weg geholpen en krijgt technische aanwijzingen en tips & tricks zodat je altijd tevreden met een persoonlijk kunstwerk naar huis gaat.  

Aanmelden kan door te mailen: info@clipnglue.nl of te bellen: 06-40636983. Kijk ook eens op mijn website.

Marlies Musch

Marlies Musch

Mijn naam is Marlies Musch en mijn papierkunst bestaat uit geknipte, gevouwen en gescheurde collages, zowel op het platte vlak, als driedimensionaal. Ik maak beelden waar ik blij van word: soms dromerig abstract, soms impressionistisch, maar altijd troostrijk en vol van kleur.

Ik heb een passie voor papier en werk daar graag mee, met name met kleurrijk papier uit tweedehands tijdschriften. Met bestaande beelden iets nieuws creëren is inspirerend en laagdrempelig en daardoor ook ontspannend. Op deze manier creatief bezig zijn zorgt ervoor dat je meer in het nu bent en daardoor minder stress en meer plezier ervaart. Ik nodig je van harte uit om dit zelf te ervaren tijdens een collageworkshop van ClipnGlue.

Kijk ook eens op Instagram of Facebook.

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement