Serious Hits: Top 2000 Live

zaterdag 23 december

Uitverkocht

Het ultieme Top2000 gevoel komt op 23 december weer naar GIGANT! Kom dansen en zingen met een fantastische liveband, bestaande uit een grote groep enthousiaste muzikanten uit Apeldoorn en omstreken. Zowel de muzikanten als de hits wisselen elkaar in hoog tempo af tijdens deze 3 uur durende show.

Tijdens het muzikale feest komen er hits van alle tijden en alle genres voorbij. 60’s, 70’s, 80’s, 90’s, maar ook allernieuwste Top 2000 nummers. Het dak gaat er gegarandeerd af en stilstaan is geen optie!

De opbrengst van deze avond komt, zoals ieder jaar, ten goede aan een goed doel. Dit jaar is dat Stichting Zwerfjongeren Apeldoorn. Deze stichting heeft als missie het begeleiden van zwerfjongeren in Apeldoorn en bereikt ongeveer 120 jongeren. Stichting Zwerfjongeren Apeldoorn zoekt deze jongeren op om ze bij te kunnen staan, daar waar dat nodig is. Bijvoorbeeld met het financieren van de inschrijvingskosten voor een huurwoning, het stimuleren van scholing en ze hierbij financieel bij te staan, of ze eens iets extra’s te kunnen aanbieden zoals ergens een hapje te kunnen gaan eten.

Prijs

Deur open

30 minuten voor aanvang

Tijden

za 23 december 20:30

Locatie

Popzaal

Tickets & tijden

Zaterdag 23 december
20:30Geen tickets

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement