Vrijwilligers

Lijkt het je leuk om achter de bar te staan tijdens een concert? Wil je graag je passie delen over onze mooie films? Lijkt het je gaaf om artiesten te begeleiden? Of zou je als DJ voor en na een optreden willen draaien? Dan zoeken we jou om het vrijwilligersteam van GIGANT te versterken!

Check hieronder welke toffe vrijwilligersfuncties wij te bieden hebben en vertel ons wie jij bent. Wie weet ben je binnenkort onderdeel van ons vrijwilligersteam!

Vrijwilliger bar/garderobe in de popzaal

Als vrijwilliger in de popzaal draai je bar- en garderobediensten tijdens concerten, clubnachten of voorstellingen. Je zorgt voor een leuk sfeertje en bent gastvrij tegenover de bezoeker. In het weekend sta je achter de bar waar je tijdens het tappen van een biertje stiekem mee kan genieten van het concert. Je kan je inschrijven voor diensten bij evenementen die jou leuk lijken. Draai jij garderobedienst tijdens het concert van die ene gave band?

Meer weten over het zijn van popzaal vrijwilliger? Bekijk de vacature!

Vrijwilliger film/foyer

Als film/foyer vrijwilliger zorg je ervoor dat het publiek onbezorgd kan genieten van de filmvoorstelling. Je ontvangt de bezoekers en scant de tickets. Ook mag je de film inleiden en kort een enthousiast verhaal vertellen over de film.

Als vrijwilliger doe je meer met je passie voor film! Ben jij ook in voor een praatje? Dan pas je perfect in ons gezellige vrijwilligersteam!

Meer weten over de functie van film/foyer vrijwilliger? Bekijk de vacature!

Vrijwilliger backstage/artiestenbegeleider

Als artiestenbegeleider ondersteun je de backstage coördinator, artiesten, technici en externe crewleden tijdens een concert, clubnacht of voorstelling. Je zorgt ervoor dat de artiesten zich welkom voelen bij GIGANT en dat ze op tijd op het podium staan. Je weet antwoord op alle vragen backstage en helpt met lichte facilitaire taken. Zie jij jezelf al zitten in de artiestenlounge met (internationale) bands en artiesten?

Meer weten over het zijn van Backstage vrijwilliger? Bekijk de vacature! (Foto door Peter Vroon)

Vrijwillige stagehand

Als Stagehand ondersteun je technici en externe crewleden in de popzaal, het café en de Walvis. Je helpt onder meer met het op- en afbouwen van het podium en het uitvoeren van licht- en geluidplannen. Als Stagehand leer je over de techniek die komt kijken bij een optreden. En hoe cool is het dat je als vrijwilliger je steentje kan bijdragen aan een onvergetelijke productie?

Meer weten over het zijn van Stagehand vrijwilliger? Bekijk de vacature!

Vrijwillige DJ

Als DJ bereid je dj-sets voor en voer je ze uit binnen het concept van het evenement. Je zorgt voor een lekkere beat voor en na het optreden. Kennis en ervaring in het werken met DJ apparatuur is een pré. Dit is je kans om ervaring op te doen als DJ, dus schroom niet en schrijf je in als vrijwilliger!

Meer weten over het zijn van DJ vrijwilliger? Bekijk de vacature!

Vrijwilliger kaartverkoop

Als kaartverkoop vrijwilliger verkoop je tickets voor films en concerten. Je staat klaar voor de bezoekers en beantwoordt met liefde al hun vragen over GIGANT. Weet jij raad met de computer en vind je het leuk om deel te zijn van het vrijwilligersteam? Ben jij bereid om een paar uurtjes per week achter de balie zitten en met plezier onze bezoekers verder te helpen? Dan is dit echt iets voor jou!

Meer weten over de functie van kaartverkoop vrijwilliger? Bekijk de vacature!

GIGANT tipt

Hele programma
Armageddon Time

Armageddon Time

do 08 december 18:30
All That Breathes

All That Breathes

zo 04 december 18:40
Serious Hits: Top 2000 Live

Serious Hits: Top 2000 Live

vr 23 december 20:30
Raw Generation

Raw Generation

ma 26 december 23:00
Jazzclub GIGANT: Christmas edition

Jazzclub GIGANT: Christmas edition

zo 18 december 15:00
Focus

Focus

vr 17 februari 2023 20:30
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement