Stefano Keizers - Erg Heel

Stefano Keizers - Erg Heel (i.s.m. Orpheus)

Normaal
€ 17,50

Vriendenticket
€ 15,50

Rolstoelplaats Vriendenticket
€ 15,50

Bedragen zijn exclusief €1,20 transactiekosten per online bestelling.
zaterdag
19 januari
19:45
20:15
Theaterzaal

Deuren open: 19:45
Aanvang: 20:15

Locatie: theaterzaal

Entree: €17,50
Entree Vrienden van Gigant: €15,50
(Deze bedragen zijn exclusief €1,20 transactiekosten per online bestelling.)
De kaartverkoop start op 26 mei.

Een krankzinnig debuut, ongekend radicaal.
Is ie gestoord? Is ie briljant? Zijn we beter af als ie in een dwangbuis zit? Is het een cabaretier? Is het een performancekunstenaar? Het is het allemaal! Het is Stefano Keizers! Heet ie echt zo? Nee! Zeker weten? Nou..., zeker weten doe je niks bij dit krankzinnige debuut; krijg je de slappe lach of sta je op om te vertrekken, omdat je het ‘antitheater’ vindt?

Precies waar Stefano op uit is. Hij ontregelt en verwart en met genoegen schudt hij aan de boom waaraan overrijpe theaterwetjes hangen. Hij gaat de zaal te lijf met een arsenaal aan absurdistische wapens, die tegen de haren instrijken of onverwacht met de haren mee. Gekte en genialiteit liggen dicht bij elkaar in Erg Heel. Zeg niet dat we je niet hebben gewaarschuwd!

Orpheus programmeert in Gigant
Dit theaterseizoen programmeert Theater Orpheus 8 verrassende voorstellingen bij Gigant. Het betreffen multidisciplinaire voorstellingen, gebracht door jong talent dat zich al heeft bewezen op Theaterfestivals zoals De Parade. "Als Theaterprogrammeur zie ik jaarlijks zo’n 100 tot 150 voorstellingen. Soms is het niet mogelijk om hen te programmeren in één van de zalen van Orpheus, maar wil je hen wél heel graag een podium geven. Door de samenwerking met Gigant, die een prachtige theaterzaal heeft waar deze voorstellingen wel voldoende tot hun recht komen, kunnen Apeldoorners deze niet te missen talenten toch gaan bekijken,” aldus Marijt Helmink, programmeur Theater Orpheus.

Stefano Keizers - Erg Heel