Puur

Puur 3 x Dans in GIGANT

Puur
€ 15,00

Puur - CJP
€ 10,00

Puur - tm 12 jaar
€ 7,50

Bedragen zijn exclusief €1,20 transactiekosten per online bestelling.
zondag
29 maart
20:00
20:00
Theaterzaal

Spring danst Puur

 

Na de succesvolle editie van afgelopen seizoen gaat een (gedeeltelijk) nieuwe, professionele cast u weer laten genieten van een dansvoorstelling in de stijlen: moderne dans, neo-klassieke dans en modernjazz dans. Verschillende choreografen, onder artistieke leiding van Nelke van der Gaag, starten in november met de eerste repetities.

Op 24 maart 2019 j.l. presenteerde Dans Company Spring zich voor de allereerste keer voor publiek! Prelude, een voorstelling gemaakt door 4 verschillende choreografen, werd enthousiast ontvangen. Het publiek genoot van de variatie in de choreografieën en de prachtige sferen die op het podium, in de theaterzaal van Gigant, werden neergezet.

Na zo’n succes is er alle reden om een nieuwe editie te starten met een nieuwe cast, een aantal nieuwe choreografen en dus een geheel nieuw programma.

Puur wordt gesteund door het Janice Walker Fonds.  

 


 

3 x Dans in GIGANT

De dansvoorstelling Puur is onderdeel van 3 x Dans in GIGANT. Een drieluik met als thema 'dans'.

  • Op 2 februari dansen Patricia van Deutekom en Marijn van der Sande in Nachthexen IV: Battre. Een ruige dans van choreograaf Jens van Daele, op spannende livemuziek van Greg Smith en Richard van Kruysdijk. 
  • Op 1 maart vertonen we de documentaire Daymohk. Met deze docu vertelt regisseur Masha Novikova (Drie Kameraden en Zoete rook van het vaderland) het verhaal van de Tsjetsjeense sterdanser en choreograaf Ramzan Achmadov en zijn dansgroep Daymohk. 
Puur