Op de tocht - do 28

Op de tocht - do 28 een wandelende theatervoorstelling over (stille) armoede

HEB JIJ JE TELEFOONNUMMER AL DOORGEGEVEN AAN INFO@PLEZIERTHEATER.NL? PER TELEFOON WORD JE NAMELIJK VAN TE VOREN OP DE HOOGTE GEBRACHT VAN DE STARTLOCATIE!

 

Let op: kaarten kopen voor deze voorstelling is mogelijk t/m zondag 24 november!

‘Op de Tocht’ is een indrukwekkende wandel-theatervoorstelling over (stille) armoede in Apeldoorn. In deze wandeltocht door levensverhalen vervaagt de grens tussen realiteit en theater. Beleef één van de voorstellingen van ‘Op de Tocht’ vanaf 27 november t/m 6 december. Maak samen met ons de reis door het leven van stadsbewoners en laat u verrassen door het effect dat dit op u en op de ander heeft.

PLEZIER! theater is voor deze voorstelling geïnspireerd door de Wijksafari van Adelheid en Zina waarbij lokale problematiek wordt aangesneden d.m.v. spel dat je hart raakt en je tot nadenken aanzet.

Stille armoede heeft onze aandacht getrokken door signalen uit de media, de politiek en diverse gesprekken met verschillende zorg- en onderwijsinstanties in Apeldoorn. Wij hopen d.m.v. ‘Op de Tocht’ een stuk openheid te creëren in onze stad, want door openheid is verbinding mogelijk. 

Diverse kunstvormen prikkelen u tijdens de voorstelling om deze tocht tot een ware belevenis te maken. Wij nodigen u van harte uit om deelgenoot te worden van onze voorstelling. 

Praktisch

Houd rekening met uw kleding mocht het weer wat slechter zijn en trek goede schoenen aan. De startlocatie is nog geheim maar daar bellen we u kort van tevoren over. Daarom vragen we u na het kopen van uw kaartje om uw telefoonnummer. 

We bellen u!

U wordt twee dagen van tevoren gebeld door één van onze gastvrouwen met de precieze startlocatie. De ontvangsttijd is vanaf 14.15 uur en de starttijd is om 14:30 uur. Let op dat u op tijd aanwezig bent! Mocht u onverwachts verhinderd zijn of later aankomen, geef dit dan door op het telefoonnummer waarmee u bent gebeld.

Beleving

De beleving van de 'Op de Tocht' is het allerleukst als u uw route beleeft zoals deze is bedoeld: een reis met nieuwe ontmoetingen.

Bent u slecht ter been of zit u in een rolstoel?

Dan horen wij dit graag. U kunt ons hierover mailen via info@pleziertheater.nl

Op de tocht - do 28