Lastige ouders

Lastige ouders Theater over leven met een kind met intensieve zorg

Dit is het verhaal van een moeder en een vader. Ouders van de liefste jongen ter wereld. Veertien jaar is hij. Maar zijn hoofd zit zo vol herrie dat hij misschien wel altijd twee zal blijven. In Lastige Ouders nemen Marike en Pieter je mee in hoe het is om met een kind te leven dat voortdurende zorg nodig heeft. Als moeder van een kind met een beperking is actrice Marike van Weelden ervaringsdeskundige. Samen met theatermaker Pieter Tiddens heeft zij haar dagboeken bewerkt tot de voorstelling Lastige Ouders. 

  • Voor wie: Ouders / verzorgers die de zorg voor hun kinderen als zorgintensief ervaren. Een introducé is van harte welkom.
  • Wanneer: Dinsdagavond 12 november 2019 van 20.00 – 21.30  uur. Inloop vanaf 19.30 uur. Na afloop is er ruimte voor ontmoeting en een drankje.
  • Waar: Gigant, Nieuwstraat 377, 7311 BR Apeldoorn    
  • Opgave: Voor 31 oktober bij de Kap via www.dekap.nl/mantelzorg/dagvandemantelzorg

Er is plaats voor 100 mensen, dus geef je snel op!

 

Informatie / vragen

* Angela Wissenborn, moeder van zorgintensieve kinderen, a.ellis@chello.nl

* Truus Hermkens, De Zonnehoek / Het Kroonpad, t.hermkens@cso-dezonnehoek.nl

* Gretha Visserman, MEE Veluwe, g.visserman@meeveluwe.nl

Deze gratis theatervoorstelling wordt georganiseerd in samenwerking met een werkgroep van ouders.   “Als ouders van een zorgintensief kind vinden we het enorm belangrijk om elkaar te ontmoeten, om ervaringen en kennis te delen. Vandaar dat we de voorstelling “Lastige ouders” geboekt hebben in de Week van de Mantelzorg Apeldoorn. Ben jij ouder van een kind met een uitdaging, beperking of ziekte? Wees welkom.  (H)erkenning en waardering voor wat ouders met een zorgintensief kind doen is van grote waarde.”                                                

Lastige ouders