Help, de sprookjes zijn op!!

Help, de sprookjes zijn op!! Door Sprietsels Improvisatietheater

Bedragen zijn exclusief €1,20 transactiekosten per online bestelling.
donderdag
29 augustus
12:45
13:00
Walvis
In de laatste week van de zomervakantie, op donderdag 29 augustus, speelt theatergezelschap Sprietsels geïmproviseerde sprookjes in theater GIGANT. Deze voorstellingen zijn interactief en geschikt voor grote en kleine kinderen vanaf 4 jaar.

Het personeel van de Barones van Weleer is in paniek, grote paniek. Ze zijn opgesloten op de oude rommelzolder en mogen er niet af tot dat er een volledig nieuw sprookje is verzonnen. Dan ontdekken ze dat de kleren die op zolder hangen magisch zijn. Ze veranderen plots in een domme draak, een eenzame eenhoorn of een heks met de hik. Ben jij een expert op het gebied van sprookjes? Heb jij een grenzeloze fantasie? Of vind je het gewoon leuk om mee te kijken en luisteren naar een spiksplinternieuw sprookjesverhaal? Ga dan mee op avontuur met Sprietsels Improvisatietheater.

Vanaf 10.15u. en 12.45u. ben je van harte welkom in de huiskamer-foyer van theater GIGANT, waar er een echte sprookjeskleurplaat voor je klaarligt. Om 10.30u. (4 t/m 6 jaar) en 13.00u. (vanaf 7 jaar) starten de voorstellingen in theaterzaal ‘De Walvis’.

De voorstelling ‘Help de sprookjes zijn op!’ duurt ongeveer 40 minuten en na afloop is er limonade. Ook is er ruimte om nog één keer je meest sprookjesachtige pose te oefenen en samen met (één van) de Sprieten op de foto te gaan. Kortom: ga deze vakantie opnieuw of voor het eerst mee op avontuur met Sprietsels Improvisatietheater!!

Toegangskaarten kosten €6,- per persoon en zijn te bestellen via de knop bovenaan de pagina (minimaal één volwassen begeleider per vijf kinderen, er is groepskorting voor groepen v.a. 10 personen).
Help, de sprookjes zijn op!!
Help, de sprookjes zijn op!!