Dubbelconcert Musesi en het Dialect Koor Apeldoorn

Dubbelconcert Musesi en het Dialect Koor Apeldoorn i.h.k.v. IkToon

Musesi prestenteert: DE JAREN SINATRA
U gaat kijken en luisteren naar een voorstelling met een voorproefje van deNew York voorstelling die Musesi begin februari 2020 op de planken brengt, dan in samenwerking met een heuse Bigband. Vol prachtige herkenbare muziek en voor IkToon speciaal samengesteld in een verkorte versie en begeleid door piano en percussie. Kortom een programma vol nostalgie!

Musesi is opgericht in 1990 en heeft zich als doel gesteld om alle disciplines die horen bij een muziektheater voorstelling (zang, acteerwerk en regie/choreografie) in balans te krijgen op een voor ons aanvaardbaar niveau. Dit gebeurt onder leiding van Esther Linssen. Daarnaast al sinds een aantal jaar met veel plezier samen met pianist Yaroslav Kolpakov.

Dialect Koor Apeldoorn
Het Dialect Koor Apeldoorn is in 2013 opgericht en bestaat nu uit 33 mannen die de streektaal een warm hart toedragen, daarbij graag in het Oost Veluws dialect zingen en het plezier daarvan willen uitstralen. Het koor wordt begeleid door drie geweldige muzikanten en staat onder vakkundige leiding van dirigente Gemma Scherpenzeel. Het koor treedt veelvuldig op in woonzorgcentra en verpleeghuizen op de hele Veluwe en natuurlijk korenfestivals. Het Dialect Koor Apeldoorn zal een gezellig programma presenteren, maar let op: IN’T PLAT!
Dubbelconcert Musesi en het Dialect Koor Apeldoorn
Dubbelconcert Musesi en het Dialect Koor Apeldoorn