AUT OF OFFICE

AUT OF OFFICE door theatergroep Bint

AUT OF OFFICE
€ 7,00

Gastenlijst
€ 0,00

Bedragen zijn exclusief €1,20 transactiekosten per online bestelling.
maandag
30 maart
20:00
20:00
Theaterzaal

“Aut of Office” van theatergroep Bint is een wervelende, interactieve theatervoorstelling die op herkenbare wijze laat zien hoe het kan zijn als een collega autisme heeft. Informatie, herkenbare en hilarische scènes, liedjes, prikkelende vragen aan het publiek en momenten van reflectie wisselen elkaar af. Samen zetten ze de kijker aan het denken en brengen ze het gesprek op gang.

 

Autisme

In Nederland wonen ca. 190.000 mensen met een vorm van autisme. In Apeldoorn leven naar schatting 1.000 mensen met een vorm van autisme. Mensen met autisme stuiten vaak op onbegrip omdat men een andere wijze heeft van sociaal zijn, waardoor aansluiten in sociale interactie problematisch kan zijn. Net als voor ieder ander is het sociale contact, mee kunnen doen en oprecht zijn ook voor mensen met autisme van wezenlijk belang.

 

Wende evenementen

Naast de ontmoetingsavonden wil Wende ook werken aan voorlichting over autisme met als doel dat er meer begrip en (h)erkenning ontstaat en de kwaliteit van leven van mensen met autisme verbeterd kan worden.

AUT OF OFFICE