ArtEZ DansPlein Danst

ArtEZ DansPlein Danst Ik val niet, ik dans.

Normaal
€ 10,00

t/m 18 jaar
€ 5,00

Vriendenticket
€ 8,00

Rolstoelplaats Vriendenticket
€ 8,00

Bedragen zijn exclusief €1,20 transactiekosten per online bestelling.
zondag
10 februari
15:30
16:00
Theaterzaal
Ontmoet de dans in 2019! 'Ik val niet, ik dans' (Toon Tellegen, Uit: Kruis en munt) is de eerste editie van 3 dansvoorstellingen die gespeeld worden in de eerste 3 maanden van 2019. 

Deze frisse voorstelling wordt gedanst door jonge talentvolle dansers. De productie komt voort uit een samenwerking tussen GIGANT, ArtEZ-bachelor docent dans, Tim Koldenhof Producties en Cultuurwijzer.

Dansers in verschillende stadia van hun ontwikkeling van amateur tot professional dansen hun eigen choreografieën. Het is een echte familievoorstelling waar tenminste 6 dansen door 30 dansers in verschillende combinaties worden uitgevoerd. Daarnaast laat een selectie van de vooropleiding van Tim Koldenhof Producties het resultaat van masterclasses zien.

Voorafgaande aan de voorstelling wordt er een korte workshop georganiseerd voor het publiek om meer verbinding te maken met het thema van de voorstelling. Het idee hierachter is, dat je de voorstelling anders beleeft wanneer je zelf danst en ervaart. Een van de ArtEZ dansers zal de workshop begeleiden. Hij is toegankelijk voor alle leeftijden en zal 30 minuten duren. De workshop start 3 kwartier voorafgaand aan de voorstelling.

Wil je je aanmelden voor deze workshop? Mail dan naar Roeland Robert. Er is beperkte plaats, dus geef je snel op!
ArtEZ DansPlein Danst
ArtEZ DansPlein Danst