Nachtkwartier met o.a. MEROL | 19 november

CODA bestaat dit jaar twintig jaar en dat gaan we samen vieren! Op 19 november presenteert CODA samen met ACEC en GIGANT een heuse Museumnacht met optredens van MEROL, Bas Kosters, Tom Hofland & Pascal van Hulst en Timo Hoogland!

Wil je erbij zijn? Dat kan, maar vergeet niet je ticket (€10,-) te boeken! Ben er snel bij want het aantal tickets is beperkt! Alle info en tickets vind je op coda-apeldoorn.nl.

MEROL

Vanaf 22.30 uur kun je in CODA terecht voor een optreden van MEROL. MEROL (1991) is de artiestennaam van de Nederlandse zangeres en songwriter Merel Baldé. Na haar doorbraak in 2018 met de single Lekker Met De Meiden ging ze als een speer. Ze verkocht in 2019 razendsnel vier keer Paradiso uit. Daarna volgde een uitverkochte clubtour door Nederland en België. Aan het eind van dat jaar won ze de 3voor12/3FM Song van het Jaar Award. Haar debuutalbum Troostprijs verscheen in april van dit jaar; een frisse, eigenzinnige popplaat met muziek die troost. Tegelijkertijd is Troostprijs een ode aan alle laatbloeiers en buitenbeentjes. “Trek je niets aan van de verwachtingen van anderen en leg je eigen lat. Geef mij die Troostprijs maar”, aldus MEROL. 

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement