Livestream Dag van de Mantelzorg – 14 november

Corona maakt alles anders. Ook de Dag van de Mantelzorg in Apeldoorn. Juist nu is een hart onder de riem voor mantelzorgers hard nodig. Daarom organiseert de werkgroep Week van de Mantelzorg Apeldoorn dit jaar voor mantelzorgers op zaterdag 14 november twee interactieve theatervoorstellingen van Theatergroep Bint. Deze voorstellingen zijn via een Zoom-livestream te volgen. Belangstellenden zijn welkom!

MIDDAGVOORSTELLING, 15.30 UUR:
Overeind – Een interactieve voorstelling waar met humor en herkenning het dagelijkse leven van mantelzorgers vertolkt wordt.

Hoe zou het zijn als je ineens voor je partner moet zorgen? Zou jij je moeder in huis nemen als ze niet meer zelfstandig kan wonen? En hoe blijf je zelf overeind als je intensief zorgt voor een ander? ‘Overeind’ maakt de dilemma’s en zorgen waar mantelzorgers mee te maken krijgen voelbaar.

De voorstelling is gemaakt op basis van ervaringsverhalen van mantelzorgers en geschikt voor iedereen die wel eens voor iemand zorgt.

AVONDVOORSTELLING, 19.30 UUR:
Die andere ouders doen ook maar wat.  Special! Opvoeden en ouderschap van zorg-intensieve kinderen.

Een herkenbare en pakkende voorstelling die ouders van kinderen die net dat beetje extra vragen zeker zullen herkennen. Maar hoe doe je het eigenlijk, dat opvoeden? Hoe vaak heb je het over de worsteling om het goed te doen? Over de ontroering, de verwondering en de trots wanneer je weer een stapje verder komt of je kind je ineens verrast? En wat doe je met alle goed bedoelde adviezen die je krijgt?

Deze speciale theatervoorstelling is mede georganiseerd door een werkgroep van moeders (Ingeborg, Regine, Angela en Yvette)  van kinderen met intensieve zorg en het speciaal onderwijs de Zonnehoek.


>> Aanmelden voor deze voorstellingen kan t/m 12 november via www.dekap.nl/mantelzorg/dagvandemantelzorg
Via een link kunt u de voorstellingen bijwonen.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement