Leerlingen Veluws College Walterbosch tonen onvergetelijke kunstwerken in GIGANT

Kunstbeeldend-leerlingen uit klas 6VWO en 5HAVO van Veluws College Walterbosch exposeren hun kunstwerken aankomende maand in het cursushuis van GIGANT.

Niemand wil vergeten worden en iedereen kent wel momenten of mensen die ze niet willen vergeten. Als je op het punt staat om je kindertijd achter je te laten, de middelbare school af te ronden en de stap te maken naar een volwassen bestaan. Of als je een lange tijd van isolatie, afzondering en afstand hebt moeten meemaken, dan wil je gezien worden en wil je anderen zien. Dan wil je met trots laten zien wat we niet mogen vergeten en wat er echt toe doet. Het thema van deze expositie is dan ook VERGEET ME NIET. Dit uitgangspunt heeft geleid tot een zeer diverse en gevarieerde expositie met heel veel unieke en persoonlijke werken. De leerlingen laten zien dat ze ook niet vergeten willen worden en zijn, net als hun docenten, trots op hun gemaakte werken!

De gehele kunstexpositie is voor het grote publiek te bezichtigen tot en met 11 april van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 21.00 uur. De leerlingen hopen op een grote opkomst!

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement