Kinderfilms in de kerstvakantie

Ook deze kerstvakantie vertonen we weer de leukste kinderfilms in ons filmtheater!

Teddy’s Kerstfeest

Knuffelbeer Teddy komt tot leven op een kerstmarkt en gaat samen met de jonge Maria op een feestelijk avontuur. Maria voelt zich meteen verbonden met het levende speelgoed en kan geen betere kerstwens bedenken dan om de teddybeer voor zich te winnen. Maar Teddy heeft andere plannen. Hij droomt van een rijke eigenaar die hem alles kan leren wat de wereld te bieden heeft.

Jippie No More!

Jippie is vastbesloten om een vriendinnetje te vinden, maar het blijkt toch moeilijker dan hij dacht. Jippie No More is een feelgoodfilm voor de hele familie, die laat zien dat liefde, vriendschap en familie best uitdagend kunnen zijn.

Dancing Queen + Dansworkshop door Wensink Dance Masters

De wereld van de twaalfjarige Mina komt op z’n kop te staan als de beroemde danser E.D.Win naar haar stad verhuist. Ze wordt halsoverkop verliefd. Wanneer hij iedereen uitnodigt voor een auditie voor zijn nieuwe dansploeg, ziet Mina haar kans schoon. Er is alleen één probleem: ze kan niet dansen. 

Na afloop van de film geeft Lars Wensink van Wensink Dance Masters een gratis dansworkshop voor alle leeftijden aan bezoekers van deze film.

Wie? | Cinemini

Kleine Teddy en haar vriendjes hebben plezier, spelen spelletjes, worstelen en knuffelen met elkaar. Vertederende verhalen over verdwalen, spelletjes winnen en anders zijn omdat je geel bent.

Sneeuw | Cinemini

Een ijskoud programma om je heerlijk aan op te warmen. Sneeuw! is een sfeervol winters filmprogramma, vol met sneeuw. Een lynx verruilt het bos voor de winterse stad, een zwerfhondje is op zoek naar een baasje en een want biedt plaats aan vele dieren om zich warm te houden in de koude nacht.

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement