IFFR 2021

Het slotstuk van de 50e editie van het IFFR (Internationaal Film Festival Rotterdam) zou zoals eerder aangekondigd in de Volkskrantbijlage, van 2 t/m 5 juni door het hele land te zien zijn, ook in GIGANT. Helaas is het door de huidige maatregelen rondom het coronavirus niet mogelijk om deze fysieke IFFR voorstellingen te vertonen in ons theater. Het laatste deel van het IFFR 2021 is wel online bij te wonen en fysiek in Rotterdam onder strikte voorwaarden. Lees hieronder verder over het bezoeken van het festival in Rotterdam.

IFFR 2021 – Bekijk online de wereldpremières van het IFFR
Van 2 tot en met 5 juni vindt het slotstuk van de 50e editie plaats van het IFFR. Tijdens International Film Festival Rotterdam zal er een uitgebreid programma te zien zijn met een groot aantal wereldpremières, IFFR classics en 50th specials. Ook zijn er dit jaar meerdere IFFR Big Talks online te volgen. Neem een kijkje op de website van IFFR voor het volledige programma. Bekijk het volledige online programma >>>

IFFR Volkskrantdag 2021 online
Vaste prik op de laatste zondag van IFFR: de Volkskrantdag. Een dwarsdoorsnede van het mooiste dat IFFR te bieden heeft. Tijdens deze 50ste editie kijk je op zondag 6 juni drie festivalfavorieten online: “Quo Vadis, Aida?”, “El Perro Que No Calla” en “A Song For You”.

Voor tickets en meer informatie over het IFFR-programma en de Volkskrantdag kun je terecht op IFFR.com. Voor het laatste nieuws rondom IFFR kun je op de hoogte blijven via Facebook, Twitter en Instagram.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement