Gigalerie #2

Kunstenaars in Apeldoorn, maak je klaar!

We nodigen je uit om op zaterdag 10 februari 2024 van 16:00 – 18:00 uur deel te nemen aan de tweede editie van de Gigalerie in GIGANT. Een middag vol kunst, inspiratie en ontmoetingen.

Gigalerie biedt jou de unieke gelegenheid om jouw artistieke creaties te presenteren aan een divers publiek, met zelfs de mogelijkheid tot verkoop. Het werk dat je tentoonstelt in onze galerie zal beschikbaar zijn voor bewonderaars en verzamelaars.

Om deze buitengewone gelegenheid te markeren, organiseren we een vernissage. Dit is een exclusieve kans om jouw meesterwerken als eerste te onthullen aan een gepassioneerd publiek van kunstliefhebbers.

Gigalerie vormt een informele en gastvrije oase waar kunstenaars van elk niveau welkom zijn. Of je nu een doorgewinterde professional bent of net je eerste artistieke strepen hebt gezet, wij willen graag jouw creaties zien en je een platform bieden om ze te tonen én te verkopen.

We kijken ernaar uit om samen met jou om wederom een betoverende en onvergetelijke Gigalerie te creëren!

Om je aan te melden voor Gigalerie vul je onderstaand formulier in. Wil je met meer dan 1 werk exposeren? Vul dan meerdere formulieren in. Let op: je kunt met maximaal 3 werken meedoen.

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement