Feestelijke opening Theaterzaal

Zondag 1 oktober staat in het teken van de officiële opening van onze vernieuwde Film- en Theaterzaal. We hebben in de maanden juli, augustus en september onze grootste filmzaal verbouwd en kunnen niet wachten om deze aan ons publiek te laten zien. 

Op 1 oktober zie je vanaf 10.30 uur tot 20.00 uur diverse bijzondere vertoningen voor jong én oud. Bekijk het hele programma hieronder:

Picknick met Taart – Cinemini Try-out | 10.30

Kinderen van 2 tot 6 jaar beleven hun eerste bioscoopbezoek in onze gezellige filmzaal. Op zondagochtend beleven peuters en kleuters Taartrovers Cinemini, een bijzonder programma waarin de kinderen de film Picknick met Taart bewonderen en mogen spelen in een prachtig lichtlandschap.

Ontbijt & Film | 11.00

Deze zondag hoef je niet op tijd je bed uit om een ontbijtje te maken! Je schuift gewoon om 09.00 uur bij GUUSJE eten & drinken aan voor een heerlijk ontbijtje. Vervolgens bekijk je de voorpremière van Past Lives of de voorpremière van The Miracle Club in GIGANT.

Anatomy of a Fall | 13.20

Bekijk de voorpremière van Gouden Palm winnaar Anatomy of a Fall tijdens deze feestelijke opening. Sandra, Samuel en hun slechtziende zoon Daniel wonen sinds een jaar in een afgelegen châlet in de Franse Alpen. Wanneer Samuel onder verdachte omstandigheden dood wordt aangetroffen, wordt Sandra aangeklaagd. Want was zijn val een noodlottig ongeluk, zelfmoord of is hij door zijn echtgenote geduwd? In de rechtszaak die volgt wordt hun relatie tot op de pijnlijkste details ontleedt.

Squaring the Circle (The Story of Hipgnosis) | 16.30

Bekijk de voorpremière van de briljante documentaire Squaring the Circle (The Story of Hipgnosis) tijdens deze feestelijke opening.

De oprichters, Storm Thorgerson en Aubrey Powell, waren verantwoordelijk voor een aantal van de meest herkenbare albumhoezen aller tijden. Met hun iconische albumhoezen (van o.a. Pink Floyd, Led Zeppelin en Paul McCartney) hebben ze een onuitwisbare invloed gehad op de popcultuur van de jaren zeventig.

Onder de blote hemel | 18.30

Een film van Lilian Sijbesma, over de 10-jarige Elvie, die samen met haar verstandelijk beperkte moeder Emma (Rifka Lodeizen) op een camping woont. Opa Bucko (Johan Leysen) houdt het gezin draaiende, maar zal er niet voor eeuwig bij zijn.

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement