Apeldoorn daagt lokale kunstmakers uit

Maak jij van een stroomkast een kunstkast?!

Ze zijn grijs, lelijk en ze staan overal: stroomkasten. Denk jij: dat kan anders, dat kan beter? Dan zoekt Gemeente Apeldoorn jou. Er zijn 22 stroomkasten in Apeldoorn die wachten op een mooi kunstwerk.

Dus ben jij kunstschilder, graffiti-artist, dichter, fotograaf, illustrator, vormgever of een andere (culturele) maker en woon of werk jij in Apeldoorn? En wil jij jouw werk graag in de buitenlucht terug zien? Lees dan snel verder en ontdek hoe jij Apeldoorn een beetje kleurrijker kan maken.  

Lokale geschiedenis
De 22 gekozen stroomkasten staan allemaal op een plek met een historisch verhaal. Laat jij je inspireren door het industriële verleden aan het Apeldoorns Kanaal of door het voormalige badhuis aan de Sprengenweg? Of maakt de koninklijke spoorlijn juist creatieve ideeën bij je los? Maak dan een ontwerp en geef deze oude verhalen een nieuw gezicht.

Wil je meedoen?
Lever voor 16 september een ontwerp in via www.apeldoorn.nl/kunstkast. Uit de ingestuurde ontwerpen maakt een vakjury en een bewonersjury een selectie. Wordt jouw ontwerp gekozen? Dan zorgt Gemeente Apeldoorn ervoor dat deze in oktober op een stroomkast terecht komt. Heel Apeldoorn kan dan van jouw werk genieten!

Kijk voor meer informatie op www.apeldoorn.nl/kunstkast
Daar staat bijvoorbeeld alles over de locaties van de stroomkasten, de historische plek, de spelregels en de vergoeding.

Heb je vragen, stel ze gerust door te mailen naar kunstskast@apeldoorn.nl

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement