Actuele coronamaatregelen

Tijdens de corona-persconferentie van 26 november zijn nieuwe maatregelen gepresenteerd. Dit heeft vanaf 28 november de volgende gevolgen voor het programma van GIGANT:

 • In de filmfoyer is de bar geopend tot 17:00 uur. Het GIGANT café is gesloten.
 • Het Cursushuis is geopend tot 17:00 uur.
 • De concerten en clubnachten die gepland staan binnen ons poppodiumprogramma worden komende week beoordeeld. Kaartkopers worden persoonlijk geïnformeerd over mogelijke wijzigingen.
 • Ons filmtheater blijft dagelijks geopend tot 17:00 uur. Kaartkopers worden geïnformeerd over de wijzigingen.

Coronatoegangsbewijs

Toegang tot ons filmtheater, poppodium en café (incl. terras) is alleen mogelijk met het coronatoegangsbewijs voor iedereen vanaf 13 jaar. Vanaf 14 jaar moet het gebruik van het coronatoegangsbewijs samen met het identiteitsbewijs worden gecontroleerd. In het Cursushuis is het tonen van een coronatoegangsbewijs enkel nodig voor bezoekers van 18 jaar en ouder.

Daarnaast is het vanaf 28 november verplicht een mondkapje te dragen en 1,5 meter afstand te houden. Het mondkapje mag af als een bezoeker zit.

Je kunt op 1 van deze 3 manieren een coronatoegangsbewijs verkrijgen:

 • Testbewijs
  Een negatieve uitslag van minder dan 24 uur voor het evenement. Klik hier voor de testlocaties in Apeldoorn.
 • Vaccinatiebewijs
  Als je langer dan 14 dagen geleden volledig gevaccineerd bent. Let op: het gele vaccinatieboekje of de schriftelijke bevestiging van de inenting die je van de GGD hebt gekregen is GEEN geldig vaccinatiebewijs.
 • Herstelbewijs
  Bewijs dat je minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona.

Je kunt het coronatoegangsbewijs maken via de CoronaCheck-app. CoronaCheck werkt op iOS en Android-telefoons vanaf Android 6 en iOS 12 (iPhone 5s en nieuwer). De app is gratis te downloaden uit de Apple App Store en de Google Play Store.

Heb je geen smartphone? Of wil je je coronabewijs liever op papier? Dan kun je het coronabewijs ook uitprinten via de website CoronaCheck.nl. Je kunt met de app maximaal 1 coronabewijs per persoon laten zien.

Heb je geen computer, smartphone of tablet om een coronabewijs te maken? Dan kun je vanaf 1 juli contact opnemen met de zorgverlener van wie je de prik kreeg. Dit kan bijvoorbeeld de GGD, de huisarts of het ziekenhuis zijn. Zij kunnen dan een papieren coronabewijs aanmaken.


Mogelijkheid tot geld terugkrijgen

Indien je niet onder bovenstaande voorwaarden GIGANT wilt bezoeken, is het natuurlijk mogelijk om je geld terug te krijgen. Stuur dan een mail met je naam, aantal gekochte tickets, een foto/pdf van je tickets en je IBAN-nummer naar administratie@gigant.nl. Dit geldt ook voor mensen die een fysiek ticket hebben gekocht aan onze kassa.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement

Meer resultaten...