Actuele coronamaatregelen

Goed nieuws: we mogen weer meer! Vanaf 25 september mogen wij jullie ontvangen zonder dat de 1,5 meter-regel geldt. Daarbij zijn wij tot in ieder geval 1 november verplicht om te werken met een coronatoegangsbewijs in ons filmtheater, poppodium en café (ons terras blijft vrij toegankelijk). Daarnaast geldt er een eindtijd van 00:00 ’s nachts.

Dit alles betekent dat wij vanaf 25 september al onze geplande films, cursussen, concerten en dansfeesten (we beginnen gewoon iets vroeger!) door kunnen laten gaan. Kaartkopers ontvangen voorafgaand aan een event een e-mail met alle informatie over het bezoek aan GIGANT.

Hopelijk tot snel!

Coronatoegangsbewijs

Vanaf 25 september is 1,5 meter afstand houden niet langer verplicht. Vanaf die datum is toegang tot ons filmtheater, poppodium en café alleen mogelijk met het coronatoegangsbewijs voor iedereen vanaf 13 jaar. Vanaf 14 jaar moet het gebruik van het coronatoegangsbewijs samen met het identiteitsbewijs worden gecontroleerd.

Je kunt op 1 van deze 3 manieren een coronatoegangsbewijs verkrijgen:

  • Testbewijs
    Een negatieve uitslag van minder dan 24 uur voor het evenement. Klik hier voor de testlocaties in Apeldoorn.
  • Vaccinatiebewijs
    Als je langer dan 14 dagen geleden volledig gevaccineerd bent. Let op: het gele vaccinatieboekje of de schriftelijke bevestiging van de inenting die je van de GGD hebt gekregen is GEEN geldig vaccinatiebewijs.
  • Herstelbewijs
    Bewijs dat je minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona.

Je kunt het coronatoegangsbewijs maken via de CoronaCheck-app. CoronaCheck werkt op iOS en Android-telefoons vanaf Android 6 en iOS 12 (iPhone 5s en nieuwer). De app is gratis te downloaden uit de Apple App Store en de Google Play Store.

Heb je geen smartphone? Of wil je je coronabewijs liever op papier? Dan kun je het coronabewijs ook uitprinten via de website CoronaCheck.nl. Je kunt met de app maximaal 1 coronabewijs per persoon laten zien.

Heb je geen computer, smartphone of tablet om een coronabewijs te maken? Dan kun je vanaf 1 juli contact opnemen met de zorgverlener van wie je de prik kreeg. Dit kan bijvoorbeeld de GGD, de huisarts of het ziekenhuis zijn. Zij kunnen dan een papieren coronabewijs aanmaken.


Mogelijkheid tot geld terugkrijgen

Indien je niet onder bovenstaande voorwaarden GIGANT wilt bezoeken, is het natuurlijk mogelijk om je geld terug te krijgen. Stuur dan een mail met je naam, aantal gekochte tickets, een foto/pdf van je tickets en je IBAN-nummer naar administratie@gigant.nl. Dit geldt ook voor mensen die een fysiek ticket hebben gekocht aan onze kassa.