20 mei: De Langste Platenmarkt

Op maandag 20 mei 2024, 2e Pinksterdag, wordt de binnenstad van Apeldoorn omgetoverd tot een paradijs voor muziekliefhebbers tijdens de vierde editie van de Langste Platenmarkt!

Tijdens dit muzikale festijn kun je op jacht naar unieke platen, singletjes, platenspelers en nog veel meer. Tientallen standhouders bieden een divers scala aan muziekgenres, zeldzame vondsten en klassieke favorieten, waardoor er voor iedere muziekliefhebber iets te ontdekken valt. Met een route die loopt vanaf het Leienplein via de Nieuwstraat naar het Caterplein en verder naar het Raadhuisplein, kun je terecht bij ongeveer 80 tot 100 kramen.

Op het terras voor ons pand kun je genieten van de lekkerste deuntjes! Robbies, DJ Gearloose en Grog Collective & Friends draaien van 10:00 tot 17:00 de lekkerste platen aan elkaar. Toegang is gratis!

10:00 -11:30 DJ Gearloose 
11:30 -13:00 Robbies
13:00 -16:00 Grog Collective & Friends
16:00 -17:00 DJ Gearloose

ROBBIES

Robbies is een echte muziekliefhebber. Met een brede interesse in hiphop, house en diverse andere genres, staat hij altijd paraat om te zoeken naar de juiste plaat voor het juiste moment.

DJ Gearloose

Gearloose combineert digitaal en vinyl om een diverse en meeslepende ervaring te creëren. Hij staat garant voor tijdloze muziek van verschillende genres, zowel klassiekers als verrassende nieuwe nummers. Van ontspannende lounge en wereldmuziek tot opzwepende funk, hiphop, jazz, disco en tijdloze hits.

Grog Collective & Friends

Het Grog Collective, een dynamisch trio uit Apeldoorn, brengt een onversneden dosis vibes naar de draaitafels. Hun sound? Een kleurrijke cocktail van wereldse klanken zonder grenzen. Van de straten van Afrika tot de zwoele ritmes van Latijns-Amerika, deze jongens weten hoe ze een goed sfeertje kunnen creëren. Speciaal voor deze dag heeft het collectief een aantal vrienden  uitgenodigd om een plaatje mee te draaien.

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement