Jazzclub GIGANT

Jazzclub GIGANT is een professioneel en volwaardig jazzpodium voor Apeldoorn en omgeving en biedt een podium aan lokale en regionale jazzmuzikanten. Meestal onder begeleiding van de huisband: De Guus Essersband. 

Swing that Music!

Op 24 april gaan we ons helemaal onderdompelen in de oude stijl jazz met de “Forest Jazz Band”.

Deze heerlijke swingende Forest Jazzband is een bruisende formatie, met Mister Jazz in the Woods Ton Bos en.. er mág gedanst worden!

Creatieve soli, collectieve improvisaties en lekkere arrangementen wisselen elkaar in flitsend tempo af.

Daarvoor zal om 15.00 uur de middag weer gezellig geopend worden met het huisorkest o.l.v. Guus Essers, met Guus op toetsen, Jan ter Maat op drums Cees Essers op bas en vocals en André Jansen op Sax en klarinet. 

Masha Bijlsma

Een speciale editie van Jazzclub GIGANT: vocaliste Masha Bijlsma vereert onze Jazzclub met een bezoek, dat moet wel een bijzondere middag worden!

Natuurlijk wordt de middag om 15.00 uur weer gezellig geopend met het huisorkest o.l.v. Guus Essers, met Guus op toetsen, Jan ter Maat op drums Cees Essers op bas en vocals en André Jansen op Sax en klarinet. 

IkToon

Op 12 & 19 juni staat onze Jazzclub in het teken van IkToon, de maand van de amateurkunst. Amateur-jazzcrooners of muzikanten worden door de professionele huisband o.l.v. Guus Essers begeleid en tot grote hoogten gebracht!

Eerstvolgende Jazzclubs:

Hele programma
Jazzclub GIGANT: Masha Bijlsma

Jazzclub GIGANT: Masha Bijlsma

zo 22 mei 15:00
Jazzclub GIGANT: IkToon

Jazzclub GIGANT: IkToon

zo 12 juni 15:00
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement

Meer resultaten...