Goede vrienden staan er nooit alleen voor en voelen zich met elkaar verbonden. GIGANT en haar Vrienden doen dit ook.

Als Vriend schenk je jaarlijks een bedrag aan GIGANT, waarvoor je o.a. korting op het programma krijgt en altijd op de hoogte bent van filmvertoningen, voorstellingen, concerten en dansfeesten. Met jouw inzet wordt het mogelijk voor GIGANT om te bouwen aan een sterke toekomst en een inspirerend en veelzijdig programma. Er zijn drie soorten vriendschappen mogelijk. Zo kun je zelf kiezen hoe je GIGANT wilt steunen.

Vriend worden/ uw Vriendenpas verlengen
Je kunt direct een vriendschap afsluiten door op één van de onderstaande buttons te klikken. Heb je een Vriendenpas die bijna afloopt en wil je deze verlengen? Ook dat kan via onderstaande buttons. Daarnaast kun je Vriend worden/ verlengen aan onze kassa en balie. Meer informatie? Neem contact op met GIGANT via vriendenvan@gigant.nl.


Extra informatie

  • Vrienden van GIGANT ontvangen een Vriendenpas. Dit is het bewijs van je vriendschap. Neem je pas dan ook altijd mee bij een bezoek aan GIGANT. Zonder vertoon van je pas aan de kassa/ balie, kunnen wij je geen korting verschaffen.
  • Je Vriendenpas is 365 dagen geldig, ongeacht op welke dag je hem aanschaft.


Wil je als Vriend een grotere bijdrage leveren aan GIGANT, dan zijn daar mogelijkheden voor.
Eén daarvan is het doen van een gift. Giften zijn in bepaalde gevallen zelfs aftrekbaar voor de belasting. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met directeur Dirk de Bruin via 055-521 63 46.