Gigant zoekt een stagiair (m/v) Vormgeving & ontwerp voor min. 32 uur per week.

Op de afdeling Marketing, Communicatie & PR van Gigant is vanaf augustus 2018 tot en met januari 2019 een stageplek beschikbaar voor een stagiair Vormgeving/Ontwerpen.

Tijdens deze stage geef je diverse (multimediale) communicatie-uitingen vorm, binnen de huisstijl van Gigant. Denk daarbij aan posters, advertenties, flyers, nieuwsbrieven en online materiaal maar bijvoorbeeld ook banners voor festivals. 

 

 

Naast vormgever/ontwerper ben je ook actief onderdeel van het marketingteam. Dit houdt in dat je deelneemt aan het wekelijkse marketingoverleg, overleggen bijwoont over specifieke shows of voorstellingen en actief meedenkt over de communicatie en beeldvoering van deze evenementen en/of nieuwe ideeën bedenkt en uitwerkt. Daarnaast zijn er nog praktische taken zoals het bewaken van de uitingen in het pand van Gigant.

 

Je werkt binnen een leuk en informeel team, van vier marketeers en je hebt een eigen werkplek met alle benodigde Adobe programma's. Je wordt begeleid door een ervaren vormgever/marketeer, maar krijgt ook opdrachten van de andere marketeers.

 

DIT VRAGEN WE VAN JOU
Wij zijn op zoek naar enthousiaste en creatieve kandidaat die bezig is met een HBO of MBO opleiding, het liefst in de richting Media Design, Grafische Vormgeving en/of Communicatie.
Het betreft een stage van minstens 32 uur per week met een duur van ongeveer 6 maanden. Je werkt overwegend met Adobe InDesign, Photoshop en Illustrator. Kennis hiervan en ervaring hiermee is een vereiste.

 

DIT BIEDEN WIJ JOU
Wij bieden een dynamische, interessante en leerzame stage waar je alle vrijheid krijgt om het beste van jezelf te laten zien. Er is helaas geen stagevergoeding, wel krijg je toegang tot al onze concerten, films, speciale evenementen én beloven we jou dat dit echt de tofste stageplek is die je ooit zult krijgen!

 

HOE TE REAGEREN
Mail je motivatiebrief, CV en creatieve portfolio, uiterlijk 1 augustus 2018 naar: m.debruijn@gigant.nl 
Heb je nog vragen over deze stage, dan kun je bellen met Marieke de Bruijn op 055-521 63 46.

 

OVER GIGANT
GIGANT is het poppodium, het filmhuis en de plek voor kunsteducatie in Apeldoorn. Wekelijks organiseren wij: concerten, dansavonden, zeven dagen per week film, bieden wij een uitgebreid aanbod cultuureducatie aan op scholen in Apeldoorn en zijn wij ook de plek waar je cursussen kunt volgen in de meest uiteenlopende disciplines.

In 2017 mochten wij ruim 82.000 bezoekers (podium, film, theater) welkom heten in ons pand en namen er ruim 14.500 kinderen/jongeren deel aan een activiteit uit ons educatieaanbod.
De organisatie bestaat uit 46 vaste medewerkers en ruim 150 vrijwilligers.

Vacature vormgever, ontwerper - stageplaats