Lieve bezoekers,

Wij kunnen niet wachten op het moment dat we weer samen met jullie kunnen genieten van de beste films, tofste concerten, leukste cursussen en nog veel meer. Achter de schermen zijn wij druk in de weer om jullie toekomstige bezoek aan GIGANT nóg fijner te maken. Jullie steun en goede wensen dragen hier absoluut aan bij. Er zijn verschillende manieren om GIGANT te steunen tijdens deze crisis:


DONEREN
Het is ook mogelijk om ons te steunen door een donatie te doen. Donaties die worden gedaan dragen bij aan een sterker GIGANT in de toekomst.

Klik hier om te doneren >>

----------------------------

BEWAAR JE TICKET, GENIET LATER
In verband met de coronacrisis hebben wij veel van onze events af moeten lassen. We zijn er in geslaagd om voor nagenoeg alle concerten en clubnachten een nieuwe datum te vinden en voor een deel zijn we nog in gesprek met de artiesten en organisatoren. Je gekochte ticket blijft geldig voor een nieuwe datum. Mocht je op die nieuwe datum niet kunnen, kun je overwegen je ticket te doneren. Zo help je de culturele sector in het algemeen en GIGANT in het bijzonder om overeind te blijven in deze moeilijke tijd.

Klik hier voor een overzicht van alle verplaatste events >>

----------------------------

Bedankt voor jullie steun en begrip. Blijf thuis en blijf gezond.
Hopelijk tot snel! ๐Ÿ’™๐Ÿงก