Op 12 juli staat Gigant in het teken van MUSE! Vanaf 19:30 vertonen we de filmregistratie van MUSE - Drones World Tour en vanaf 21:30 rol je de popzaal in voor de beste MUSE tributeband: MUSEST.

MUSE - DRONES WORLD TOUR
MUSE komt naar ons grote doek! Op 12 juli kun je in Gigant genieten van de meest recente tournee van MUSE - Drones World Tour. De registratie is een verzameling van meerdere concerten uit deze tour en staat natuurlijk bomvol hits zoals ‘Psycho’, ‘Plug in Baby’, ‘Supermassive Black Hole’ en vele andere. Beleef deze show opnieuw of maak hem alsnog mee als je hem eerder hebt gemist!
 
MUSEST
Goede MUSE-tribute bands zijn een zeldzaamheid. Dit omdat het bijna onmogelijk is om muzikaal dezelfde synergie en energie van dit wereldberoemde rocktrio te evenaren. MUSEST is de enige MUSE-tribute die dit kan. Sinds 2007 speelt deze Nederlandse tribute band bijna het gehele live-repertoire van MUSE. Elk nummer, met passie en technische perfectie uitgevoerd, in combinatie met een overweldigende live performance maakt MUSEST de tribute die je moet zien. Talloze nationale en internationale optredens, indrukwekkende recensies, radio airplay en meer dan 1.000.000 YouTube hits zijn dan ook het ultieme bewijs dat MUSEST zich ‘The World’s No.1 MUSE Tribute’ mag noemen.

FILM:
Deuren open: 19:15 / aanvang: 19:30

CONCERT MUSEST:
Deuren open: 21:00 / aanvang: 21:30

Entree film: €12,50 (ticketlink)
Entree concert: €12,50 (ticketlink)
Entree combiticket Film + Concert MUSEST: €20,00 (ticketlink)
Entree Vrienden combiticket Film + Concert MUSEST: €18,00 (ticketlink)
MUSE | 12 juli