Woman

Woman Wereldwijd project geeft stem aan tweeduizend vrouwen in vijftig landen

Filmticket - Normaal CJP
€ 5,00

Filmticket - Kinderen t/m 13 jaar
€ 5,00

Filmticket - Normaal Biebpas
€ 8,00

Filmticket - Normaal
€ 9,50

Yann Arthus-Bertrand, Anastasia Mikova
105 min.

Een intiem en inspirerend portret van tweeduizend vrouwen uit vijftig verschillende landen. Een ode aan de culturele diversiteit en biodiversiteit van gebruiken, kleding, religieuze overtuigingen. Onderwerpen als moederschap, opleiding, huwelijk, economische onafhankelijkheid, seksualiteit, menstruatie en abortus komen voorbij. Getuigenissen van zeer verschillende vrouwen, van staatshoofden en schoonheidskoninginnen tot buschauffeurs. Een film over vrouwelijkheid en de omstandigheden voor vrouwen, die in veel delen van de wereld nog verre van ideaal zijn.

 

----------------

“Een duizelingwekkend loflied op vrouwelijke kracht.” - ★★★★ Trouw

“Een sterk, meeslepend geheel. Terwijl niet één vrouw lang in beeld blijft en ze hemelsbreed van elkaar verschillen, is het onmogelijk om niet met ze mee te lachen, huilen, leven.” - ★★★★ NRC

“Aangrijpende herinneringen en observaties.” - ★★★ VPRO Cinema

“Woman is een ontroerende kijkervaring.” - Filmkrant

“Woman, mede geregisseerd door de in Oekraïne geboren regisseur en journalist Anastasia Mikova en de Franse fotograaf en milieuactivist Yann Arthus-Bertrand, is een prachtige, ontroerende documentaire die zowel grappig als verdrietig is.” - Cineuropa

- - - - - - - - - - - - - - - - - - 

JOUW BEZOEK AAN GIGANT

GIGANT volgt de protocollen van het RIVM en NVBF (Bioscoopvereniging) en zet alles op alles om de veiligheid van iedereen te waarborgen. Dat betekent dat slechts een beperkt aantal bezoekers kan worden toegelaten tot onze filmzalen en ons terras.

Lees hier onze uitgebreide voorzorgsmaatregelen en wat er van onze bezoekers wordt verwacht bij een bezoek aan GIGANT.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen betreft onze openingstijden en programma’s schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op social media. Alle ontwikkelingen en updates betreft onze openingstijden en programma zullen ook terug te vinden zijn op onze website.

Veel dank voor je medewerking en begrip en welkom terug!


- GIGANT –

Woman
Woman
Woman

Tijden & Tickets

vrijdag 5 juni
zaterdag 13 juni
zondag 14 juni