Un homme et une femme

Un homme et une femme De klassieker van Claude Lelouch

Filmticket - Normaal CJP
€ 5,00

Filmticket - Kinderen t/m 13 jaar
€ 5,00

Filmticket - Normaal Biebpas
€ 8,00

Filmticket - Normaal
€ 9,50

Claude Lelouch
102 min.

De 'man en vrouw' ontmoeten elkaar op de school van hun kinderen. De vrouw, een actrice, mist haar trein en de man, een autoracer, geeft haar een lift. Het is de eerste van een aantal vriendelijke ontmoetingen die uiteindelijk uitmondt in een romance. Winnaar van twee Oscars.

 

-------------

“Dit aangrijpende drama is nog steeds het grootste kassucces van regisseur Lelouch. Mooi gemaakt voor een prikkie. Winnaar van onder veel meer de Oscar voor beste buitenlandse film en een (gedeelde) Gouden Palm.” - ★★★★ VPRO Cinema

“Nog altijd mooi en verrassend fris.” - ★★★★ Volkskrant

“Een waarachtig liefdesverhaal, met alle onvolkomenheden die in een relatie naar boven komen. Aantrekken en afstoten, overspel, verdriet, alles weer goedmaken, kortom het echte leven.” - AD

- - - - - - - - - - - - - - - - - - 

JOUW BEZOEK AAN GIGANT

GIGANT volgt de protocollen van het RIVM en NVBF (brancheorganisatie voor alle bioscopen en filmtheaters) en zet alles op alles om de veiligheid van iedereen te waarborgen. Dat betekent dat slechts een beperkt aantal bezoekers kan worden toegelaten tot onze filmzalen, de popzaal, het StadsOase en het café. 

Enkele stoelen & Duo-seats
In onze filmzalen, hebben we een beperkte capaciteit. Er zijn enkele stoelen beschikbaar en per 1 juli hebben wij in onze zalen ook duo-seats. Zo kunt u samen met uw partner of huisgenoot, naast elkaar, een film kijken in GIGANT.
Per zaal is er een beperkt aantal duo-seats beschikbaar. Deze plaatsen kunnen niet van tevoren worden gereserveerd. Als u twee tickets tegelijk koopt of reserveert betekent dit niet automatisch dat u recht heeft op een duo-seat. Voorafgaand aan de voorstelling kunt u bij de entree van GIGANT vragen om een duo-seat kaartje. Hiervoor geldt wie het eerst komt, die het eerst maalt.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen betreft onze openingstijden en programma’s, schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op social media. Alle ontwikkelingen en updates zijn hier terug te vinden:

Lees hier onze uitgebreide voorzorgsmaatregelen

Veel dank voor je medewerking en begrip en welkom terug!


- GIGANT –

Un homme et une femme
Un homme et une femme

Tijden & Tickets

dinsdag 14 juli
Uitverkocht
vrijdag 31 juli
zaterdag 1 augustus
zondag 2 augustus