The Third Wife

The Third Wife Bittere realiteit in ruraal 19e eeuws Vietnam

Filmticket - Normaal CJP
€ 5,00

Filmticket - Kinderen t/m 13 jaar
€ 5,00

Filmticket - Normaal Biebpas
€ 8,00

Filmticket - Normaal
€ 9,50

Ash Mayfair
96 min.

Eind 19e eeuw, Vietnam. May, een 14-jarig meisje, wordt de derde vrouw van Hung, een steenrijke en veel oudere grootgrondbezitter. May is naïef en moet haar plaats nog leren kennen binnen de hiërarchie van de grote familie. Ze moet haar status binnen deze familie zien te verwerven, ontdekt zichzelf en meer geheime affaires die zijn weerslag hebben op iedereen in de familie.
Een bloedmooie en sensueel gestileerde film, waarbij de camera op een stille manier de emoties van de vrouwen registreert en op gevoelige wijze een intens levensverhaal vertelt.

THE THIRD WIFE ontwikkelt zich traag in bloedmooie, prachtig gestileerde en sensuele beelden, waarbij de camera op een stille manier de emoties van de vrouwen registreert en op gevoelige wijze een intens levensverhaal vertelt. Het gedragen ritme sluit perfect aan bij de serene sfeer. De vrouwelijke regisseuse maakte een sterk verhaal over onderdrukte verlangens. De film is tevens een feministische kritiek op een patriarchale maatschappij.

16+  Let op! Deze film is alleen geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder!

 

------------------

“Wat zegt een film die zich afspeelt in het 19e-eeuwse Vietnam vandaag? Veel eigenlijk.” - ★★★  The Washington Post

“Debuutregisseur Ash Mayfair brengt een prachtig intiem, suggestief en melancholisch verhaal over vrouwelijke onderwerping in het 19e-eeuwse Vietnam.” - Variety

------------------

 
The Third Wife
The Third Wife
The Third Wife

Tijden & Tickets

donderdag 21 november
vrijdag 22 november
zaterdag 23 november
maandag 25 november
zaterdag 30 november
woensdag 4 december