Buitenfilm: The Biggest Little Farm

Buitenfilm: The Biggest Little Farm Buitenfilm

Buitenfilm
€ 8,50

Vriend van Gigant - Buitenfilm
€ 7,50

John Chester
92 min.

In 2011 laten filmmaker John Chester en zijn vrouw Molly hun werk en het stadsleven achter zich om hun droom te realiseren. Even buiten Los Angeles probeert het koppel een stuk dor land om te bouwen tot een unieke boerderij met een bloeiend, zelfregulerend ecosysteem. Het uitgedroogde land wordt volgens een ingenieus systeem verbouwd en met de komst van eenden, kippen en het hartveroverende varken Emma, wordt hun droom langzaam werkelijkheid. Dat gaat niet zonder slag of stoot; elke dag dient zich wel een nieuwe uitdaging aan en ze worden geconfronteerd met weerbarstige natuurverschijnselen. Maar John en Molly ontdekken gaandeweg dat de natuur voor veel problemen zelf een oplossing biedt. Een eerlijk, hoopvol en bijzonder aandoenlijke film van de zoektocht naar harmonie, die ook nog eens adembenemend gefilmd is en bol staat van de kleurige karakters, zij het harig, wollig, kakelend, knorrend, vliegend of kruipend.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

BUITENFILM ZON UIT, PROJECTOR AAN
IEDERE VRIJDAG VAN 12 JULI T/M 23 AUGUSTUS
Entree: €8,50/€7,50* | Locatie: Van Reekumplein (tussen Gigant & CODA)
Terrein open: 20:30 Aanvang film: zonsondergang

7x TOPFILMS KIJKEN IN DE BUITENLUCHT
Voor het derde jaar op rij start vanaf 12 juli Gigant met een nieuwe serie van 7 filmvertoningen in de buitenlucht! Op het Van Reekumplein tussen Gigant en Coda maken wij onze eigen buitenbios, waar je een prachtige selectie films kunt komen bekijken! Om 20:30 gaat het plein open en kun je vast een goede plek uitzoeken, vanaf zonsondergang starten we met de film maar het kan zijn, dat we iets later starten omdat we niet elke avond exact weten of het donker genoeg is.

ETEN & DRINKEN
Dit jaar hebben we tijdens de Buitenfilm avonden uiteraard weer een bar, gevuld met zomerse bieren, fijne wijnen en hebben we per avond goed gevulde borrelplanken! 

HET REGENT! EN NU?
Omdat de filmvertoningen plaatsvinden in de buitenlucht hopen we natuurlijk op stralend weer, maar het kan natuurlijk voorkomen dat we toch te maken krijgen met een lokale bui. Zonder tegenbericht op onze website en social media, gaan de voorstellingen ook bij een regenbui, gewoon door!

HET PROGRAMMA:
12 JULI | Den Skyldige
Een ijzersterke thriller die zich volledig afspeelt op één locatie, een 112-meldkamer.

19 JULI | Let the Right One in
Adembenemend, heftig, ontroerend, beeldschoon, aangrijpend. Een film over twee jonge buitenbeentjes… en misschien wel de beste en liefste vampierfilm ooit gemaakt.

26 JULI | A Casa tutti bene
Een heerlijke Italiaanse film over familie en al hun eigenaardigheden, die onder de zon samenkomen. + voorafgaand aan deze film een uitgebreid Cinemaal van Viva la Pizza!

2 AUGUSTUS | Girl  wegens regen verplaatst naar vrijdag 30 augustus
Lara, een 15-jarig transseksueel meisje geboren in het lichaam van een jongen, klaar om alles te riskeren om haar droom na te streven; ballerina worden.

9 AUGUSTUS | Woman at War
De vijftigjarige Hanna leeft een dubbelleven als routineuze huisvrouw en gepassioneerde milieuactivist. Tegen beter weten in neemt zij het op tegen de lokale aluminiumindustrie en lopen haar acties uit van kwaad tot erger...

16 AUGUSTUS | De Dirigent
Biopic over de eerste succesvolle vrouwelijke dirigent ter wereld: Antonia Brico. Haar bewogen leven, het succes en het veroveren van een plaats, in de door mannen gedomineerde, dirigentenwereld.

23 AUGUSTUS | The Biggest Little Farm
Een gepassioneerde film over twee dromers, hun geliefde hond en hun keuze om van een kleine appartement in L.A. naar het platteland te trekken om één van de meest markante boerderijen in zijn soort te bouwen in volledige co-existentie met de natuur.

30 AUGUSTUS | Girl 
Lara, een 15-jarig transseksueel meisje geboren in het lichaam van een jongen, klaar om alles te riskeren om haar droom na te streven; ballerina worden.

Buitenfilm: The Biggest Little Farm
Buitenfilm: The Biggest Little Farm
Buitenfilm: The Biggest Little Farm

Tijden & Tickets

vrijdag 23 augustus