Stan & Ollie

Stan & Ollie Voorpremière - visueel voorproeven op 2019

Normaal
€ 9,00

Kind t/m 13 jaar
€ 5,00

Vriendenticket
€ 7,00

Jon S. Baird
98 min.
Met hun hoogtijdagen ver achter zich, plannen Stan & Ollie een laatste theatertour door het naoorlogse Engeland en Ierland. Ondanks de hoge druk en de hectische planning, maar met de steun van hun lieftallige vrouwen Lucille (Shirley Henderson) en Ida (Nina Arianda) – een duo act en sich – herontdekken ze de liefde voor het optreden en voor elkaar wanneer ze de harten van hun publiek opnieuw proberen te stelen met hun komische acts. Een hartverwarmend verhaal over Stan Laurel (Steve Coogan) & Oliver Hardy (Oliver Hardy) wat de spectaculairste afscheidstournee van het duo had moeten worden.

Engels gesproken • 98 min • 2018 • UK


VISUEEL VOORPROEVEN OP 2019!
Voor je het weet aast iedereen uit Hollywood al weer op een felbegeerd gouden beeldje. De maanden januari en februari zitten dan ook altijd bomvol met splinternieuwe films die zeker in de run zijn voor een Oscar. Om ook jouw kijkkansen een beetje te spreiden hebben we in de laatste week van december alvast twee filmtoppers weten te strikken die jij als één van de eersten in ons theater kan komen bekijken! 
Zo zie je de nieuwste film van Yorgos Lanthimos (The Lobster, Killing of a Sacred Deer) "The Favourite" al vanaf 24 dec en ook Laurel en Hardie zijn terug op het doek in een eigen biopic "Stan & Ollie", vertolkt door Steve Coogan en John C. Reily (Met een extra voorstelling op 2e kerstdag!).
Stan & Ollie
Stan & Ollie
Stan & Ollie

Tijden & Tickets

zondag 23 december
woensdag 26 december
zaterdag 29 december
maandag 31 december
donderdag 17 januari
zaterdag 19 januari
donderdag 24 januari
zondag 27 januari
maandag 28 januari