Somebody Up There Likes Me

Somebody Up There Likes Me Intiem portret van de legendarische Rolling Stones gitarist Ronnie Wood

Mike Figgis
71 min.

Rolling Stones gitarist Ronnie Wood, inmiddels de zeventig ruim gepasseerd, toont zich nog steeds op de top van zijn kunnen. Regisseur Mike Figgis (Leaving Las Vegas) geeft in zijn documentaire Somebody Up There Likes Me een intiem portret van de legendarische muzikant. De film omspant een periode van 50 jaar. Vanaf zijn jeugd in Noord Londen waarin zijn oudere broers van grote invloed waren op zijn muzikale ontwikkeling tot aan de artiest die hij nu is. Tijdens zijn lange carrière ontmoette hij vele muzikale grootheden zoals The Birds, Jeff Beck, The New Barbarians, Rod Stewart, The Faces en, natuurlijk, The Rolling Stones. Vergezeld door vrienden als Damian Hirst, Mick Jagger, Keith Richards, Imelda May en Rod Stewart gidst Ronnie de kijker schilderend en musicerend door zijn leven.

 

--------------

“Leeftijdgenoot Figgis, die Wood al zo’n achttien jaar kent, is duidelijk niet van plan kritische vragen te stellen. Het is overigens de vraag of dat een betere film had opgeleverd; het vertrouwen en de intimiteit tussen de filmmaker en zijn onderwerp zijn ook wat waard.”- ★★★ Volkskrant

“Ondanks zijn copieuze drugs- en alcoholgebruik is er niets mis met het geheugen van Wood: hij vertelt smakelijk over zijn jeugd en muzikale voorkeuren, met name de blues die zoveel Britse musici in de jaren zestig inspireerde..” - ★★★ NRC

- - - - - - - - - - - - - - - - - - 

JOUW BEZOEK AAN GIGANT

GIGANT volgt de protocollen van het RIVM en NVBF (Bioscoopvereniging) en zet alles op alles om de veiligheid van iedereen te waarborgen. Dat betekent dat slechts een beperkt aantal bezoekers kan worden toegelaten tot onze filmzalen en ons terras.

In onze filmzalen zijn, vanwege de beperkte capaciteit, alleen enkele stoelen beschikbaar. Helaas is het dus niet mogelijk om met twee personen naast elkaar te zitten ook al komt u uit hetzelfde huishouden.

Lees hier onze uitgebreide voorzorgsmaatregelen en wat er van onze bezoekers wordt verwacht bij een bezoek aan GIGANT.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen betreft onze openingstijden en programma’s schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op social media. Alle ontwikkelingen en updates betreft onze openingstijden en programma zullen ook terug te vinden zijn op onze website.

Veel dank voor je medewerking en begrip en welkom terug!


- GIGANT –

 

Somebody Up There Likes Me
Somebody Up There Likes Me

Tijden & Tickets