Ontbijt en Film: The Two Popes

Ontbijt en Film: The Two Popes 1x per maand op zondag

Fernando Meirelles
125 min.

Brekend met de traditie dat een paus in het harnas sterft, treedt in 2013 de conservatieve paus Benedictus XVI (Anthony Hopkins) af na het opduiken van een vertrouwelijk rapport. Zijn opvolger in het Vaticaan zal een Latijns Amerikaans kardinaal (Jonathan Pryce) zijn. Gefrustreerd door de schandalen in de katholieke Kerk moet hij samen met Benedictus een nieuw pad creëren voor de kerk en haar miljarden volgers wereldwijd.

The Two Popes is gebaseerd op de verkiezing van paus Franciscus in 2013. Regisseur Fernando Meirelles (Cidade de Deus, The Constant Gardner) en scenarioschrijver Anthony McCarten (Darkest Hour, Bohemian Rapsody) geven een inkijk in het persoonlijke leven van deze twee leiders achter de gesloten deuren van het Vaticaan.

________________________________

ZO 29 DEC | ONTBIJT & FILM
Op zondag vroeg je bed uit om eitjes te koken en broodjes te bakken? Dat kan beter! Schuif eens per maand op zondag aan voor het filmontbijt in GIGANT gevolgd door een heerlijke film. 

Zondag 29 december kun je kiezen uit de films: 

The Two Popes
La belle epoque
JoJo Rabbit


Delifrance verzorgt een heerlijk assortiment van verse broodjes, een ruime keuze uit hartig en zoet beleg, koffie, thee en sappen. Natuurlijk kun je ook naar de films komen zonder bij GIGANT te ontbijten. Je betaalt dan alleen je filmkaartje.

Aanvang: Ontbijt 10.00 | Film 11.00  Prijs: Ontbijt €8,50 | Film €9,50/€7,-

LET OP: Bestel je ONTBIJTTICKETS VÓÓR ZATERDAG 28 DECEMBER 16:00 online of aan onze kassa.

Ontbijt en Film: The Two Popes
Ontbijt en Film: The Two Popes
Ontbijt en Film: The Two Popes

Tijden & Tickets