Ontbijt en Film | La Vérité

Ontbijt en Film | La Vérité Moeder en dochter-relatie op scherp, met Catherine Deneuve, Juliette Binoche en Ethan Hawke

Hirokazu Kore-eda
106 min.

In verband met de maatregelen omtrent het coronavirus zijn alle concerten, clubnachten, filmvertoningen, cursussen of andere voorstellingen tot 1 juni afgelast en GIGANT is tot die tijd ook in zijn geheel gesloten. Voor de verschillende programmaonderdelen zijn onze programmeurs druk op zoek naar nieuwe data. Kaartkopers voor events in die periode worden zo snel mogelijk, waar mogelijk, persoonlijk geïnformeerd. 

Wilt u toch één van onze films bekijken? Dan kan dit via ons filmscherm bij u thuis. >>> picl

_________________________

Het Franse filmicoon Fabienne (Catherine Deneuve) wordt door iedereen op handen gedragen. Voor de lancering van haar biografie komt dochter Lumir (Juliette Binoche) met haar gezin vanuit New York naar Parijs. Het is voor Lumir geen verrassing dat alles nog altijd om haar moeder draait. Vol verbazing leest ze de fantasierijke biografie van haar moeder die echter geen tijd heeft om de vragen die Lumir hierover heeft te bespreken. De reünie tussen moeder en dochter verandert in een hevige confrontatie, waarbij de waarheid eindelijk boven tafel komt.

Oscarwinnend regisseur Hirokazu Kore-eda regisseerde eerder de prijzenwinnende films Shoplifters en Like Father, Like Son.

 

-----------------

ZO 29 MRT | ONTBIJT & FILM 

Op zondag vroeg je bed uit om eitjes te koken en broodjes te bakken? 
Schuif eens per maand op zondag aan voor het filmontbijt in Gigant gevolgd door een heerlijke film. 

Zondag 29 maart kun je kiezen uit een van de volgende films: 

• La Vérité

• The Singing Club

Delifrance verzorgt een heerlijk assortiment van verse broodjes, een ruime keuze uit hartig en zoet beleg, koffie, thee en sappen. Natuurlijk kun je ook naar de films komen zonder bij Gigant te ontbijten. Je betaalt dan alleen je filmkaartje.

Ontbijt en Film | La Vérité
Ontbijt en Film | La Vérité
Ontbijt en Film | La Vérité

Tijden & Tickets