Ontbijt en Film: Jojo Rabbit

Ontbijt en Film: Jojo Rabbit 1x per maand op zondag

Taika Waititi
108 min.

Schrijver en regisseur Taika Waititi  (Hunt for the Wilderpeople,Thor: Ragnarok) brengt zijn kenmerkende stijl van humor en aandoenlijkheid naar zijn nieuwste film, Jojo Rabbit, een satire die zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog en die een eenzaam Duits jongetje volgt wiens wereldbeeld op zijn kop staat wanneer hij ontdekt dat zijn alleenstaande moeder een Joods meisje op hun zolder verstopt. Met alleen zijn idiote en denkbeeldige vriend, Adolf Hitler aan zijn zij, moet Jojo zijn blinde vlek van nationalisme onder ogen zien. Met Scarlett Johansson, Roman Griffin Davis, Taika Waititi.

Jojo Rabbit won de publieksprijs op het Toronto International Filmfestival. 

 

________________________________

ZO 29 DEC | ONTBIJT & FILM
Op zondag vroeg je bed uit om eitjes te koken en broodjes te bakken? Dat kan beter! Schuif eens per maand op zondag aan voor het filmontbijt in GIGANT gevolgd door een heerlijke film. 

Zondag 29 december kun je kiezen uit de films: 

The Two Popes
La belle epoque
JoJo Rabbit


Delifrance verzorgt een heerlijk assortiment van verse broodjes, een ruime keuze uit hartig en zoet beleg, koffie, thee en sappen. Natuurlijk kun je ook naar de films komen zonder bij GIGANT te ontbijten. Je betaalt dan alleen je filmkaartje.

Aanvang: Ontbijt 10.00 | Film 11.00  Prijs: Ontbijt €8,50 | Film €9,50/€7,-

LET OP: Bestel je ONTBIJTTICKETS VÓÓR ZATERDAG 28 DECEMBER 16:00 online of aan onze kassa.

Ontbijt en Film: Jojo Rabbit
Ontbijt en Film: Jojo Rabbit
Ontbijt en Film: Jojo Rabbit

Tijden & Tickets