Ontbijt en Film | Deux

Ontbijt en Film | Deux Paasontbijt met grote publieksfavoriet van het IFFR

Filmticket - Normaal CJP
€ 5,00

Filmticket - Kinderen t/m 13 jaar
€ 5,00

Filmticket - Normaal Biebpas
€ 8,00

Filmticket - Normaal
€ 9,50

Paasontbijt en Film
€ 19,00

Filippo Meneghetti
95 min.

In verband met de maatregelen omtrent het coronavirus zijn alle concerten, clubnachten, filmvertoningen, cursussen of andere voorstellingen tot 1 juni afgelast en GIGANT is tot die tijd ook in zijn geheel gesloten. Voor de verschillende programmaonderdelen zijn onze programmeurs druk op zoek naar nieuwe data. Kaartkopers voor events in die periode worden zo snel mogelijk, waar mogelijk, persoonlijk geïnformeerd. 

Wilt u toch één van onze films bekijken? Dan kan dit via ons filmscherm bij u thuis. >>> picl

_________________________

De gepensioneerde Madeleine en Nina zijn al tientallen jaren elkaars grote liefde, maar niemand die dat weet. Voor hun naasten, waaronder Madeleines bemoeizuchtige dochter, zijn ze simpelweg buurvrouwen die dezelfde gang delen. In werkelijkheid biedt deze gang een portaal tussen twee compleet verschillende werelden: die van een zorgzame moeder en oma die haar kinderen maar niet durft te vertellen dat ze een geheim liefdesleven heeft, en die van een vrijzinnige onafhankelijke vrouw die ernaar smacht haar leven met haar geliefde door te brengen, in het openbaar.

Het gevoelige Deux werd geregisseerd door Filippo Meneghetti en beleefde de wereldpremière op het Toronto Filmfestival. Voor zijn debuut wist hij acteerkanonnen Martine Chevallier (grande dame van de Franse theaterwereld) en Barbara Sukowa (muze van Rainer Werner Fassbinder en Margarethe von Trotta) te strikken.

 

-----------------

ZO 12 APRIL | PAASONTBIJT & FILM 

Thuis geen gedoe met eitjes en croissants, want deze paaszondag geniet je van geheel verzorgd paasontbijt in GIGANT, gevolgd door een heerlijke film! Zo kun je deze zondag de paastraditie herontdekken in de documentaire 'Easter in Art', kijk je naar de klassieker van Claude Lelouch, 'Les uns et les autres' of zie je de voorpremière van 'Deux', één van de grote publieksfavorieten tijdens het IFFR van afgelopen jaar.

Samen met Delifrance verzorgen we een heerlijk assortiment van verse broodjes, een ruime keuze uit hartig en zoet beleg, koffie, thee en sappen. En uiteraard maken we er een extra feest van op deze 1e paasdag!

Natuurlijk kun je ook naar de films komen zonder bij Gigant te ontbijten. Je betaalt dan alleen je filmkaartje.

Ontbijt en Film | Deux
Ontbijt en Film | Deux
Ontbijt en Film | Deux

Tijden & Tickets

zondag 12 april