Never Rarely Sometimes Always

Never Rarely Sometimes Always Prijzenwinnend coming of age portret van twee tieners tijdens een emotionele roadtrip

Filmticket - Normaal CJP
€ 5,00

Filmticket - Kinderen t/m 13 jaar
€ 5,00

Filmticket - Normaal Biebpas
€ 8,00

Filmticket - Normaal
€ 9,50

Filmticket - Normaal Rolstoelplaats
€ 9,50

Eliza Hittman
101 min.

Never Rarely Sometimes Always is een intiem portret over twee tienermeiden die opgroeien in het landelijke Pennsylvania, geschreven en geregisseerd is door Eliza Hittman. De 17-jarige Autumn (Sidney Flanigan) wordt geconfronteerd met een ongewenste zwangerschap en vanwege een gebrek aan steun in haar omgeving kan ze dit geheim moeilijk delen. Alleen haar nichtje en beste vriendin Skylar (Talia Ryder) begrijpt haar situatie en zonder veel woorden met elkaar te wisselen besluit zij direct om Autumn te helpen. Met het adres van een abortuskliniek in Brooklyn op zak reizen ze samen de staatsgrens over naar New York. Het wordt een emotionele reis waarbij ze meer leren over vriendschap, moed en medeleven.

Winnaar van de Speciale Juryprijs (Sundance 2020)  en de Zilveren Beer voor de Grote Juryprijs (Berlijn 2020).  

 

-------------

“Eliza Hittmans coming-of-age verhaal over een Amerikaanse tiener op zoek naar abortusmogelijkheid is hartverscheurend en pijnlijk authentiek.” - ★★★★★ The Guardian

"Zwanger en  intens eenzaam." - ★★★★ Trouw

"Het bekroonde Never, rarely, sometimes, always zit vol rake observaties van het tienerleven.” - ★★★★  Volkskrant

“Dit ingetogen sociale drama, stilistisch verwant aan het werk van de broers Dardenne, is een subtiel feministisch statement.” - ★★★★ VPRO Cinema

“Weerbarstige, ontroerende kleine film.” - ★★★★ NRC

“Sociaal-realistisch drama komt keihard binnen.” - Parool

“De winnaar van de Berlin and Sundance-prijs van Eliza Hittman is een liefdevol verhaal over jonge vrouwen-vriendschap en dat niet bang is om grote thema's aan te pakken.” - Cineuropa

- - - - - - - - - - - - - - - - - - 

JOUW BEZOEK AAN GIGANT

GIGANT volgt de protocollen van het RIVM en NVBF (brancheorganisatie voor alle bioscopen en filmtheaters) en zet alles op alles om de veiligheid van iedereen te waarborgen. Dat betekent dat slechts een beperkt aantal bezoekers kan worden toegelaten tot onze filmzalen, de popzaal, het StadsOase en het café. 

Enkele stoelen & Duo-seats
In onze filmzalen, hebben we een beperkte capaciteit. Er zijn enkele stoelen beschikbaar en per 1 juli hebben wij in onze zalen ook duo-seats. Zo kunt u samen met uw partner of huisgenoot, naast elkaar, een film kijken in GIGANT.
Per zaal is er een beperkt aantal duo-seats beschikbaar. Deze plaatsen kunnen niet van tevoren worden gereserveerd. Als u twee tickets tegelijk koopt of reserveert betekent dit niet automatisch dat u recht heeft op een duo-seat. Voorafgaand aan de voorstelling kunt u bij de entree van GIGANT vragen om een duo-seat kaartje. Hiervoor geldt wie het eerst komt, die het eerst maalt.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen betreft onze openingstijden en programma’s, schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op social media. Alle ontwikkelingen en updates zijn hier terug te vinden:

Lees hier onze uitgebreide voorzorgsmaatregelen

Veel dank voor je medewerking en begrip en welkom terug!


- GIGANT –

Never Rarely Sometimes Always
Never Rarely Sometimes Always
Never Rarely Sometimes Always
Never Rarely Sometimes Always

Tijden & Tickets

maandag 13 juli
dinsdag 14 juli
woensdag 15 juli
donderdag 16 juli
vrijdag 17 juli
zondag 19 juli
maandag 20 juli
dinsdag 21 juli
woensdag 22 juli
donderdag 23 juli
vrijdag 24 juli
zaterdag 25 juli
zondag 26 juli
maandag 27 juli
woensdag 29 juli