Moffie

Moffie Tedere jeugdromance in de waanzin van het apartheidstijdperk

Filmticket - Normaal CJP
€ 5,00

Filmticket - Kinderen t/m 13 jaar
€ 5,00

Filmticket - Normaal Biebpas
€ 8,00

Filmticket - Normaal
€ 9,50

Oliver Hermanus
104 min.

Zuid-Afrika in het jaar 1981. Nicholas heeft altijd geweten dat hij anders is en houdt dat voor de buitenwereld verborgen. Intussen zit de minderheidsregering van Zuid-Afrika in een conflict verwikkeld met de Angolese grenspost en moeten alle blanke jongemannen ouder dan zestien twee jaar militaire dienstplicht vervullen. Tijdens de afschuwelijke gebeurtenissen schept hij een innige band met een medesoldaat.

 

--------------

“Indringend, psychologisch portret van een jongeman vol zelfhaat.” - ★★★★ VPRO

“Zwijmelende erotiek in apartheid Zuid-Afrika.” - ★★★★ The Guardian

“De Zuid-Afrikaanse auteur Oliver Hermanus maakt zijn meesterwerk met dit meedogenloze maar stralende verhaal van jonge homo-verlangens aan het Angolese oorlogsfront.” - Variety

“Moffie slaagt erin ons eraan te herinneren hoe moeilijk het was om homoseksueel te zijn tot een paar jaar geleden in veel landen. En hoe moeilijk het vandaag nog is en hoe belangrijk het is dat we onze stem blijven horen.” - Cineuropa

- - - - - - - - - - - - - - - - - - 

JOUW BEZOEK AAN GIGANT

GIGANT volgt de protocollen van het RIVM en NVBF (brancheorganisatie voor alle bioscopen en filmtheaters) en zet alles op alles om de veiligheid van iedereen zoveel als mogelijk te waarborgen. Dat betekent dat slechts een beperkt aantal bezoekers kan worden toegelaten tot onze filmzalen, de popzaal, het StadsOase terrein en het café. 

Enkele stoelen & Duo-seats
In onze filmzalen, hebben we een beperkte capaciteit. Er zijn enkele stoelen beschikbaar en per 1 juli hebben wij in onze zalen ook duo-seats. Zo kunt u samen met uw partner of huisgenoot, naast elkaar, een film kijken in GIGANT.
Per zaal is een beperkt aantal duo-seats beschikbaar. Deze plaatsen kunnen niet van tevoren worden gereserveerd. Als u twee tickets tegelijk koopt of reserveert betekent dit niet automatisch dat u recht heeft op een duo-seat. Hiervoor geldt wie het eerst komt, die het eerst maalt.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen betreft onze openingstijden en programma’s, schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op social media. Alle ontwikkelingen en updates zijn hier terug te vinden:

Lees hier onze uitgebreide voorzorgsmaatregelen

Veel dank voor je medewerking en begrip en welkom terug!


- GIGANT –

Moffie
Moffie
Moffie
Moffie

Tijden & Tickets

donderdag 13 augustus
vrijdag 14 augustus
zaterdag 15 augustus
zondag 16 augustus